Sake Sushi

Jeg ligger nå rett ut på sofaen med beina høyt. Etter å ha gått og stått mange timer på heler i Oslo i går kjenner jeg det virkelig under beina. Jeg har fått sår og blemmer og ikke minst er putene under foten min hovna opp. Haha, hva gjør man ikke for et fullkomment antrekk? Forresten så får dere se bilder av antrekket mitt seinere, men først ville jeg komme med en liten annbefaling til dere.

Jeg har ikke akkurat spist sushi mange steder i Oslo, men når jeg kom inn på Sake Sushi på Akerbrygge ble jeg helt betatt. Det var en så fin og lun stemning samtidig som alt var moderne. Det perfekte kombinasjonen syntes nå jeg! Jeg skal helt klart tilbake hit, servicen var også god, hvertfall i kontrast til den servicen vi fikk på en sushi restaurant på Gran Canaria.

_MG_5795

sushi restauranten

Herlige Kristina!

_MG_5798

_MG_5800

_MG_5797

Også var det jo så bloggvennlig! Vi fikk et stort bord rett ved vinduet slik at vi fikk godt lys på bildene våre. Haha, dere kan tro jeg og Kristina ble fornøyde da. Det må jo se litt merkelig ut når to jenter plutselig drar frem to store speilreflekser for å ta bilder av maten. Men vi er så vandt til det at det var ikke noe problem! Og hvis dere lurer på hva jeg spiste heter det tempura maki som er min soleklare favoritt!

Har du en restaurant å annbefale neste gang jeg skal til Oslo?

Del

6 Kommentarer

 1. 30. april 2015 / 11:14

  yummy – det så godt ut !

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 11:55

   Det var det virkelig også! 😀

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 13:06

   ah, det var kjempe godt, annbefales virkelig! 😀

 2. 30. april 2015 / 16:44

  Åå, det så skikkelig godt ut, og ikke minst veldig koselig!! 😀

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:20

   Koselig og godt, det er jo den perfekte kombinasjonen! og det hadde vi det helt klart 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *