Fashion Night på Steen & Strøm

Etter at jeg og Kristina hadde kost oss med deilig sushi på Akerbrygge på onsdag, ruslet vi oppover mot Steen & Strøm for å detla på deres Fashion Night. Jeg må ærlig innrømme at det var litt dårlig lagt opp, da det stod at arrangementet startet kl 17. og ting var ikke ferdig rigget. Ikke hadde vi sett noe klokkeslett noe sted om når moteshowet skulle begynne, så vi stod der vell en god timestid på høye heler og ventet på at noe skulle skje. Alt i alt så var det helt ok, men hadde nok ikke vært noe krise om jeg gikk glipp av det. Her er hvertfall noen bilder fra kvelden!

IMG_5810

IMG_5806

IMG_5816

IMG_5814

Disse skoene står nå superhøyt på ønskelista! SE SÅ FINE DA!!

Kristina

IMG_5809

IMG_5812 meg og glenn

Av bloggerne som var med på styling konkurransen må jeg nok ærlig innrømme at jeg likte Glenn sitt bidrag best! Men også det nye antrekket til Hedda syntes jeg var fint, likte spesielt skjørtet hun hadde på. Jaja, hadde bare lommeboka vært litt større så hadde vell i det minste kanskje skoene på bildet lenger opp vært mine.. Men det får bare vente.

Ha en fin kveld! 

Del

6 Kommentarer

 1. 1. mai 2015 / 18:05

  Så moro ut 🙂 Her er det kun eksamenslesing – puh! Gleder meg til å kunne gjøre andre ting igjen. Haha.

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:23

   Hehe, ja jeg må virkelig konse om det snart jeg og.. Ikke lenge igjen til min eksamen! :S

 2. 1. mai 2015 / 19:01

  Det så kjekt ut da. Skulle gjerne hatt litt mer anledning til å reise over til Oslo og bli med på sånt ☺

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:24

   Du får heller prøve å ta deg turen på de større eventene da vettu! 🙂

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 21:12

   Takk og ligemåde søte deg! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *