Kom mai, du skjønne!

God dag alle sammen! Tenk at det er første mai i dag.. Herlighet tiden går alt for fort. Nå er det kun 25 dager igjen til eksamen, men før den tid er det litt russefeiring her i gården. Jeg kan ikke garantere at jeg er våken og oppegående nå når dette innlegget blir publisert ettersom jeg har en følelse av at det ble vell seint/tidlig i går/i dag. Så å forhåndsskrive dette innlegget var helt klart et must!

IMG_5697

IMG_5739

IMG_5698

IMG_5738

IMG_5700

Hehe, det er egentlig litt teit at det står Gjennestad vgs på kortene mine, men det var for seint å forandre på det når jeg kom på det.. Så det fikk bare være. I dag skal jeg nok bare slappe av og ta igjen litt energi ettersom jeg har en lang dag på jobb allerede i morgen. Intet hvilehjem, men ah, jeg elsker å ha så mange planer! Jeg elsker å leve livet <3 Håper dere alle får en strålende 1. Mai! 

Del

6 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:21

   Hehe, koste meg i går, men ikke fullt så mye i dag! 😛 <3

 1. 1. mai 2015 / 12:17

  Kos deg masse, så ut som du hadde det gøy på snap iaf 😉

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:22

   hahahahah, det var flaut å se tilbake på i dag skal jeg si deg!! Huff, men ja vi koste oss 😀

 2. 1. mai 2015 / 12:49

  Så herlig, håper du får en super russetid! <3

  • helene
   Forfatter
   1. mai 2015 / 19:22

   Tusen takk, ser bra ut så langt! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *