Real kosekveld!

Da var jeg ferdig på jobben, hentet ting hos Philip og vært å handlet inn for helgen. Jeg er nå klar for å endelig ta meg helg og lade opp til en ny uke. Planen var egentlig å være med Mathias, men ettersom han hadde litt å gjøre og jeg følte meg litt uggen/sliten så fant vi ut at det var best å ta kvelden hver for seg og heller finne på noe i morgen! Og som dere ser på bildene under har jeg litt å kose meg med i kveld. Jeg kjøpte jo makroner i Oslo, men har ikke spist opp alle. Så dette skal nytes mens jeg tar meg et deilig bad etter dette innlegget er publisert.

_MG_5822

_MG_5824

 

_MG_5821

Er det noe jeg gjør sjeldent så er det å ta meg et bad, men når Mathias nevnte det hørtes det alt for deilig ut til å la den tanken slippe. Så nå blir det rolig musikk, makroner og et deilig bad som står på planen. Eller kanskje jeg skal se den nyeste episoden av The Vampire Diaries mens jeg ligger der. Ahh, det hørtes virkelig ut som prikken over i’en. Nå skal jeg kose meg dere!! Og ikke minst så er det reke middag etterpå, ah livet er herlig <3 I morgen er det en ny dag, og da skal bilder tas og innlegg skrives, så jeg skal nyte denne kvelden fullt!

Kos dere masse i kveld fine lesere! 

Del

10 Kommentarer

 1. 2. mai 2015 / 18:56

  Så herlig! Kos deg masse i kveld 🙂 God helg!

  • helene
   Forfatter
   3. mai 2015 / 10:50

   Tusen takk, kose meg masse! Kos deg resten av helgen du og 🙂

  • helene
   Forfatter
   3. mai 2015 / 10:50

   Takktakk, jeg koste meg masse! 🙂 <3

 2. 2. mai 2015 / 19:34

  åh,så digg! ha en herlig kveld! her får jeg sette meg ned med eksamensbøkene, men kanskje kose meg med noe godt mens jeg leser !

  • helene
   Forfatter
   3. mai 2015 / 10:51

   Viktig å unne seg noe godt under eksamenslesing også! 😀 Håper du koser deg resten av helgen og lykke til med eksamen 🙂

  • helene
   Forfatter
   3. mai 2015 / 10:51

   Ahh, de er det, men den største favoritten er nok salt karamell! 😀

 3. 3. mai 2015 / 18:03

  Ååå, makroner!! Det er himmelsk det, hørtes ut som ein perfekt kveld du hadde foran deg 😉

  • helene
   Forfatter
   4. mai 2015 / 09:55

   Det var virkelig en perfekt kveld også! 😀 Håper du koste deg masse i helgen du også Regine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *