The looks of april!

Jeg ser jo nå når jeg har funnet frem bilder av antrekkene min i April at det gikk veldig mye i skjørt og kjoler. Men er det rart når man er på Gran Canaria OG at været tilsier det når du kommer hjem og?! Jeg tviler ikke på at det kommer til å fortsatt være i bruk de neste månedene. Er det noe jeg liker å gå i er det skjørt og kjoler altså! Gleder meg allerede til å style ting på nye måter og la det få et nytt uttrykk. I dag derimot er jobbuniformen nok en gang på og den er ikke akkurat så mye å skryte av. Så noen outfitbilder blir det nok ikke i dag nei. Dermed tenkte jeg det passet perfekt med en oppsummering fra april!

pink

me

PicMonkey Collage

la dunas

Maspalomas

PicMonkey Collage

trapperMan ser faktisk også at på Outfitbildene i GC så var håret mitt mye rarere enn det det er etter jeg har kommet hjem igjen. Håret mitt tåler nemlig veldig lite vann fra utlandet, så ofc skjer det med meg på hver eneste reise! Men jaja..

Har du en favoritt fra April? Let me know! 

Del

5 Kommentarer

 1. 2. mai 2015 / 14:10

  Så mange fine antrekk 🙂 Jeg sikler så innmari på skjørtet du har på deg på de siste bildene, det er så fint!

 2. 2. mai 2015 / 14:43

  Så utrolig mye fint! Favoritten må nok være det siste, elsker det skjørtet! <3

  • helene
   Forfatter
   2. mai 2015 / 17:36

   Tusen takk, hehe, det er nok favoritten min det og! 😀

 3. 4. mai 2015 / 11:22

  Gud, hvor har du kjøpt det skjørtet? Det var fantastisk fint!

  • helene
   Forfatter
   4. mai 2015 / 11:47

   Det på de siste bildene? Det er kjøpt på Bikbok 🙂 tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *