Beauty on-the-go!

I dag regner det her i Tønsberg.. Jeg vet egentlig ikke om jeg syntes det er bra eller ikke. På en side så får jeg ikke dårlig samvittighet av å sitte inne å jobbe med matte, men på en annen side sliter jeg med motivasjonen til å komme igang. Så uansett hva været hadde vært i dag tror jeg det egentlig hadde vært noe negativt og noe positivt med det. Men uansett, nå til det dette innlegget skal handle om!


Sponset produkt

I det siste har jeg har jeg hatt med meg denne lille saken over alt. Jeg har begynnt å ha den konstant i veska, og den har stadig kommet til nytte. Det er en liten, tjah, jeg vil egentlig kalle det en lommebok uten at den er det. Men det er hvertfall en liten beholder med diverse nødvendigheter når man er avgårde. Jeg fikk denne «Beauty On-the-Go-kit» av flo-accessories for noen uker siden, og filen er brukt på brukne negler, parfymeflasken er fyllt med min nye favoritt fra Gucci, og sminkekostene er alltid greie å ha tilstedet.

IMG_5706

IMG_5707

Alt er i miniatyr og hele beholderen får plass i hånda mi. Så mye plass tar den ikke, og er det en tin jeg kan garantere deg er det at du kommer ikke til å angre på at du tok den med, men at du evt ikke tok den med i veska. Det har jeg fått erfare allerede selv. Det er rart hvor fort man blir avhengig av ting altså! Men de har jo ikke bare dette å tilby for deg som er mye ute å farter, de har mange andre alternativer og noen av dem kan du se HER.

IMG_5709

IMG_5710

Jeg vurderer selv å skaffe meg et av speilene med lys på, hvor kjekt er ikke det når man er et sted med dårlig lys og må freshe på sminken?! Jeg mener det hvertfall hadde vært alle tiders! Nei, nå får jeg få i meg litt mat og manne meg opp til en hel dag med matte. Ah, wish me luck, I need it! Jeg kan ikke fordra matte, men nå er det ikke mange ukene til jeg er ferdig med det for godt, noe som skal bli ubeskrivelig deilig.

Ha en fin start på uken, alle fine lesere! Har du hørt om Flo-accessories før?

Del

2 Kommentarer

 1. 4. mai 2015 / 11:11

  Å, så smart!
  Ikkje sett sånn før, så praktisk og fin!! 🙂

  • helene
   Forfatter
   4. mai 2015 / 11:51

   Syntes virkelig det jeg og! Kjøper du den blir du garantert avhengig! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *