My monthly favorites..

Da var det jo en ny måned og da er det som vanlig tid for forrige måneds favoritter! Ah, April har virkelig vært en god måned altså. Jeg kan ikke si at jeg har fått noe annet enn en god start på 2015, for alle månedene hittil har vært så bra. Og nå er vi i Mai, i Mai dere!! Fy som tiden går.. Denne måneden byr nok på mye morsomt den og, med russetid, 17.mai, fotooppdrag, (eksamen, som ikke er så morsomt), og et femelle-treff jeg håper jeg rekker å bli med på. Jeg har troa på mai måneden også!

IMG_5914
Favoritt sko – er ingen andre enn de svarte sandalettene mine fra H&M. De er virkelig fantastiske å gå i, og det tar super lang tid før jeg får vondt i beina. Jeg har brukt den flere ganger i uken, både på Gran Canaria og etter jeg kom hjem. Jeg vurderer faktisk å kjøpe dem i blå også, hadde ikke det vært litt kult? Til en hvit sommerkjole? Jeg tror det hadde blitt lekkert!

Accessories – Jeg har ikke hatt et spesielt smykke jeg har likt mer enn andre, men jeg har fått helt hekta på gull. Gull-armebånd, øredobber, ringer – Gull Gull Gull!! Hehe, det er jo en grunn til at jeg ville ha hvite negler med gulldetaljer sist.. Jeg tror egentlig ikke det kommer til å gi seg med det første heller. Jeg tror dette blir en sommer med mye gulldetaljer av forskjellige slag. Men det gjør jo ikke noe når det er så fint!

IMG_5915

Parfyme – jeg klarte jo å dra med meg to nye parfymer på taxfreen på GC, men jeg har helt klart lagt min elsk på den fra Gucci! Jeg har så og si brukt den hver dag.. Og har til og med fyllt den på i den on-the-go flaska, som ble nevnt i forrige innlegg, slik at jeg kan spraye meg på nytt når jeg føler jeg trenger det. Jeg tror dette er en parfyme som blir vanskelig å erstatte!

Hårprodukter – Denne måneden har jeg hatt to favoritter når det kommer til hårprodukter. Nemlig tørrshampo fra batiste og en hårolje fra Schwarzkopf. Disse to er blitt flittid brukt og jeg føler håret mitt er blitt så mye bedre. Jeg bruker til og med tørrshampoen i nyvasket hår for å få litt mer tekstur i det. For ellers blir det så flatt og livløst.

IMG_5917

Høydepunkt – var nok helt klart Gran Canaria med 9 ande bloggere. Det er en tur jeg aldri kunne vært foruten, for det var det morsomste jeg har vært med på på lenge! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få 9 nye venner, jeg har jo blitt nærmere noen enn andre, men alle har helt klart blitt mine nye og gode venner! Gleder meg allerede til neste tur med de jentene, for ja, det er noe alle er ivrige etter å få til.

Craving – ISTE!!! Christina smitta meg helt med det å være hekta på iste da vi var på GC. Jeg drakk det faktisk ikke før de siste dagene, men da drakk jeg jo såpass at jeg klarte å bli avhengig. Kan si jeg har gått til innkjøp av litt iste etter jeg kom hjem..

IMG_5919I dag har jeg egentlig ikke vært helt i form.. Eller, det var ikke helt riktig å si. Jeg har ikke følt meg som meg selv helt siden jeg kom hjem fra GC. Jeg er slapp, uggen og noen ganger svimmel. Jeg vet ikke hva det er og jeg føler meg litt sånn innmellom, så få jeg litt energi og vil være med venner og finne på noe, men så er jeg rett ut på sofaen igjen. Jeg orker ingenting, og nå begynner det faktisk å være et ork å skrive. Og jeg elsker å skrive så noe er galt! Jeg skal prøve å få bestillt en time hos legen i løpet av uken, men om de finner noe tviler jeg på. Trening og avslappning er nok kun det som skal til!

Har prøvd noen av produktene? Har du et favoritt innlegg fra April?

Del

6 Kommentarer

 1. 5. mai 2015 / 00:00

  Haha, herlig at jeg smittet deg med min iste addiction 😀 Tørrshampoen er forsåvidt en all time favourite hos meg også, klarer meg ikke uten!

  • helene
   Forfatter
   6. mai 2015 / 10:21

   Ja, det har du virkelig! 😛 Nei, tørrshampo ser jeg det er flere av oss som er avhengig av! 🙂

 2. 5. mai 2015 / 09:57

  Åh, jeg er også helt hekta på tørrshampo, love it !

  • helene
   Forfatter
   6. mai 2015 / 10:21

   Hehe, me too! Everyday <3

 3. 5. mai 2015 / 10:37

  Elsker de skoene dine, de er så lekre og går til alt:-) Tørrshampoo er alltid en favoritt her, det har reddet en dårlig hårdag mange ganger!

  • helene
   Forfatter
   6. mai 2015 / 10:22

   Aw, tusen takk!! Jeg er veldig glad i dem selv <3 Hehe, ja det har den helt klart gjort hos meg og! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *