Inspirasjon til 17. mai!

Da begynner vi å nærme oss månedene med festligheter både her og der, men det som står først på lista er nok den årlige 17.mai feiringen. Selv har jeg jo en bunad som jeg elsker, men jeg orker ikke å gå med den hele dagen, dermed er det greit med litt inspirasjon til hva man vil ha på i løpet av dagen. Jeg som er så glad i å pynte meg vil heller det enn å gå rundt i en skitten og ekkel russebukse på denne dagen altså. Jeg er sikkert kjempe rar nå, men det er meg!

 

simple and white
Blue with some white details

Jeg har nå sitti å lekt meg litt på Polyvore og litt inspirasjon fant jeg vet dere. Jeg har egentlig forelsket meg i det enkle og minimalitstiske, og det ser man helt klart at pryder palettene. Jeg står faktisk også å må snart velge om jeg ønsker å ha en hvite kjole på 17. mai eller om jeg skal satse og ta en med farger. SÅÅ USIKKER!!

 Hva syntes du jeg burde velge til 17. mai?
Del

2 Kommentarer

 1. 5. mai 2015 / 11:55

  For noen nydelige kjoler! I år blir det lyserosa maxikjole på meg tror jeg, eller kanskje jeg kjører all white med litt innslag av rødt og blått 🙂

  • helene
   Forfatter
   6. mai 2015 / 10:23

   ja, jeg syntes de va veldig fine selv! Aw, det blir sikkert kjempefint på deg uansett hva du velger. Gleder meg til å se hva det blir! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *