Blueberries on the side

God onsdag alle sammen! I går ble det rett og slett med det ene innlegget, men sånn er det innimellom. Jeg var helt skutt etter mange timer på jobb og lå egentlig rett ut på sofaen resten av kvelden. Er ikke bare bare å jobbe og ikke være helt i form. Men i dag har jeg seinvakt, så da har jeg tid til å stå tidlig opp og nyte formiddagstimene. Kanskje jeg skal smyge inn en liten treningsøkt og se om det hjelper litt på formen. Hvem vet? Jeg vet hvertfall hva som står på dagens frokostagenda, nemlig brie og honning med litt blåbær ved siden av! Ahh, det er virkelig vært en stor favoritt hos meg de siste ukene!

_MG_5637

_MG_5638

Jeg har forresten en overraskelse til dere seinere i dag, så det er bare å følge med. For jeg tror nemlig dere kommer til å bli glade – eller jeg håper hvertfall det! Men det får vi ta da. Nå derimot skal jeg kose meg med frokost, kaffe og en evt treningsøkt, får se om jeg tør det før en lang ettermiddagsvakt. Jeg håper hvertfall dere får en fin dag kjære lesere, så blogges vi seinere! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *