GOODIEBAG – GIVEAWAY !!

Jepp, dere leste riktig! Jeg skal ha denne bloggens første giveaway. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha med noen ekstra ting i denne giveawayen som jeg fikk på GC, men det har Emma allerede vært og kapret seg. Så dere kan takke henne for en giveaway uten en DryLake kjole! Hehe, neida, kjolen passet henne perfekt og hun fortjente den virkelig, hun har jo trossalt hjulpet meg en del med bloggen. Men nå er det dere som skal få noe tilbake. En av dere kan stikke av med denne goodiebagen dere ser under her:

_MG_5923

Mye spennende her? Litt av hvert er det hvertfall. Det er for eksempel et par smykker fra Bjørklund, noe neglgreier fra LCN nailbar, produkter fra Glossybox (Vil du vite mer om Glossybox gå HER), Solbriller fra Junkyard, cocoo.se osv. Jeg har fått bruke noen av sponsorene jeg hadde på Gran Canaria og jeg har brukt noen egne jeg har fått i ettertid. Alt samlet opp til denne giveawayen! Dere kan vell egentlig gjette dere frem til verdien av denne goodiebagen når jeg sier at det ene smykket koster 349 kr og armebåndet koster 249 kr (de fra Bjørklund).

_MG_5935

_MG_5931Det dere må gjøre for å være med i trekningen av denne goodiebagen er:

1. Følge meg på instagram, 96helek – HER
2. Følge facebooksiden min – HER
3. Og dele dette innlegget med dine venner på facebook!
4. Skriv en kommentar om at du har deltatt, og inkluder mailadressen din slik at jeg får tatt kontakt om du vinner.

NB! Når alt dette er gjort er du med i trekningen som skal foregå frem til 16. Mai, da blir vinneren kontaktet på mail. Hvis personen ikke svarer innen en uke blir det trukket en ny vinner. Så det vil si at den 16. Mai er det bare å følge med på mailen sin dere!!

_MG_5932

_MG_5921

Da håper jeg det er mange som ønsker å delta og ha muligheten til å vinne denne goodiebagen. Jo fler som melder seg på nå, jo større sjans er det for at det blir flere giveaways etterhvert. Det er jo så gøy å glede dere lesere også! Så meld dere på folkens!!


Phu, nå er jeg sliten.. Etter nok en dag med 7 timer på jobb, hvor stress har vært fra første til siste time, er jeg helt skutt! Nå blir sofaen min resten av kvelden og så tidlig i seng på meg, for i morgentidlig er det shoppingfrokost på H&M før jeg har negltime. Så det blir en travel dag i morgen også, men det er jo så gøy når det er ting man liker å gjøre!

Ha en super fin kveld alle fine lesere! Og husk å meld dere på.

 

Del

12 Kommentarer

 1. Emma
  6. mai 2015 / 18:50

  masse annet fint her da❤️?

 2. Andrea Mehus
  6. mai 2015 / 21:32

  ♥♥♥ Deltatt ♥♥♥

 3. Line Strandli
  7. mai 2015 / 17:30

  Hei
  Jeg prøver lykken 🙂 Følger på Instagram (@line61). Liker Facebooksiden. Har delt på Facebook.
  line.strandli@gmail.con

 4. Guro Margrethe skjold
  7. mai 2015 / 23:47

  Følger begge plasser og har delt ✌️?gurms@hotmail.no Kjempe flott premie .

 5. 8. mai 2015 / 10:00

  Jeg følger på Instagram, mitt nick er MooKaaS
  Jeg liker på Facebook, å jeg har delt fra din Facebook side 🙂
  Krysser fingrene, for å som jeg ønsker meg denne 🙂

  Ønsker deg en fin Mai mnd 🙂
  Hilsen MOnica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 6. Maja Eklund
  16. mai 2015 / 16:40

  jeg er med 🙂 herlig giveaway!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *