Tiden flyr..

Wow, plutselig er klokken over halv åtte, og jeg har enda ikke blogget i dag. Hva er det som går av meg? Ikke gjorde jeg noe veldig produktivt i dag tidlig heller.. Men på en eller annen måte har hvertfall timene bare forsvunnet. I ettermiddag har jeg jo vært i byen og ordnet neglene mine og det tok jo bortimot to timer, før jeg gikk litt rundt i byen å så sammen med Linn. Og som vanlig kom jeg jo hjem med en ekstra pose i hendene.

Jeg hadde jo egentlig planer om å dra på shoppingfrokosten til H&M i dag, men senga var litt for behagelig til å stå opp for det. Dermed ble det ikke noen rabatter på meg, men det stoppet ikke meg i å handle noe! Haha, jeg kom hjem med en bikini/topp i hvit (som jeg allerede har i sort) og blå sandaletter (som jeg også allerede har i sort!). Jeg skal se om jeg finner en hvit kjole til de sandalettene, hadde vært nydelig som antrekk utpå dagen på 17. Mai! Men jeg finner ikke den perfekte hvite kjolen…

P5070014

De er så flinke og så hyggelige på LCN nailbar på farmandstredet, anbefaler dem virkelig! PS. dere får se resultatet i morgen.

P5070015

P5070021

Og vi måtte jo innom en café på byturen vår!

P5070022

Noen snapshots fra dagen min i dag. I går fikk jeg også forresten nytt kamera, kan noen av dere gjette hvilket? Hvis jeg sier at så og si alle bloggere skaffer seg dette kameraet for tiden? Hehe, ikke det? Nei, da får dere vente å se! Og hva enn det er jeg ellers har brukt tiden på i dag så tror jeg at jeg trengte det. I morgen har jeg planer om å vise dere neglene mine og kanskje få til et antrekk. Dere må si i fra hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om. Leserne befaler..!

Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld videre. 

Del

2 Kommentarer

 1. 7. mai 2015 / 20:02

  Jeg skal fikse neglene mine i morgen! Det gledes! 🙂 Hyggelig at du har hatt en fin dag.

  • helene
   Forfatter
   7. mai 2015 / 20:50

   Så deilig! 😀 Alltid like godt å få fikset på dem igjen 🙂 Ja, håper du og har hatt en fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *