Blue HighHeels

Innlegget inneholder sponset produkt.

Vet dere hva? Ah, jeg har faktisk hatt en lang og deilig treningsøkt på fresh. Jeg tuller ikke når jeg sier at det faktisk var deilig å være tilbake! Jeg har jo hatt pause i medlemskapet, men i dag startet jeg det opp igjen og er klar for en virkelig innsats fremover. Gleder meg allerede til å se resultatene!

Men selvfølgelig før jeg føk avgårde til treningssenteret tok jeg jo noen nye outfitbilder til dere, som lovet. Jeg har i dag på meg, ikke en kjole som nevnt tidligere, men en bukse som har blitt en god favoritt! Den er så behagelig å ha på og jeg angrer ikke et sekund for at jeg ønsket meg den hjem. Tror det tar lang tid før jeg finner en større favoritt en denne. For å si det sånn, jeg kunne sitte 6 timer i fly med den, helt fantastisk, nesten bedre enn joggebukse!

P5080002

P5080020

P5080006

BukseJunkyard (sponset)    Klokke – MBMJ    T-skjorte – Primark    Sko, smykke og clutch – H&M   Solbriller – Rayban

P5080024 PicMonkey CollageP5080012

Nei, nå må jeg hoppe i dusjen før det står sunne vaffler med Mathias på menyen. Er det fredag så er det fredag, men man trenger ikke skeie ut helt selv om! Forresten, hva syntes dere om de nyeste sandalettene mine? Hehe, skikkelig knæshe I know, men jeg har lært meg å elske dem så mye som jeg har gått å sett på dem på H&M. Jeg har også bestillt meg en hvit kjole med no blomstermønster på, tror de skoene blir perfekt til den kjolen på ettermiddagen på 17.Mai!

Ha en strålende kveld alle sammen!! Hva syntes dere om dagen outfit?

 

Del

9 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 08:48

   Tusen takk! 😀 elsker dem sjæl. ^^

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 08:48

   Tusen takk fine deg <3

 1. 8. mai 2015 / 23:18

  Såå lekkert antrekk !

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 08:49

   Aw, tusen takk, du er søt! 🙂

 2. 9. mai 2015 / 13:02

  De jeansene fikk jeg også. Kjempefine 🙂

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 16:10

   De er virkelig det, også så deilig! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *