Going nude!

Behandlingen er sponset, men meningene er ærlige!

I dag skinner sola igjen, og jeg trosser det at det blåser litt og tar på meg kjole! Og ikke er det vaskelig å finne noe som matcher neglene mine denne gangen heller, for i går fikk jeg fikset dem og fikk en nude farge på dem. Jeg hadde vært mye frem og tilbake på hva jeg ville ha denne gangen, men i og med at jeg er russ OG vil pynte meg litt utover dagen på 17. mai, så gikk jeg for nude. Dette passer jo til alt og kan rett og slett ikke gå feil. Noen ganger er det enkleste det beste altså.

P5080001

P5080002

Jeg valgte også å gå for litt kortere negler denne gangen. Var ikke helt riktig for meg å gå med såpass lange negler som jeg hadde på jobb, og jeg jobber jo på café så det tok seg ikke helt ut. Men jeg ble like fornøyd da, som jeg ble nå. Og jeg må bare si én ting! Jentene på LCN nailbar på farmandstredet er rett og slett de herligste jentene. De er lette å snakke med og det er lett å bli kjent med dem. Jeg har vært der tre ganger nå, og har ikke noe negativt å si. Jeg skulle nesten ønske jeg jobbet der sammen med dem!

P5080003

P5080007

De spurte også stadig om jeg ikke ville ha noe pynt på neglene, og jeg vurderte det jo, men gikk for det enkle denne gangen. Vi ble enige om at vi heller kunne prøve noe kult neste gang, og jeg er super spent på hva det blir. Gleder meg allerede!

Nei nå må jeg stelle meg og komme meg litt ut. Det er ikke en sky på himmelen og jeg skal helt klart nyte dagen i dag fullt. Så det blir anntrekksbilder på dere seinere i dag, så det er bare å følge med! Kanskje de nye andalettene også kommer på? Hvem vet.

Om du ønsker å bestille time hos LCN nailbar på farmandstredet kan du ringe 467 45 976 eller sende mail til farmandstredet@lcnnailbar.no

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *