Can’t wait until July!

Da var årets ferie reise bestilt og det kribler allerede i magen med tanke på at vi skal til nydelige Madeira! Ingen av oss har vært der før, men etter å ha sett rundt på bilder, hva man kan se og gjøre der så gleder jeg meg noe enormt. Vi skal på gåturer på klippene, ta en bane opp på fjellet, ri på stranda og ta outfitbilder i en botanisk hage, på en brygge som går ut i intet, på stranda og i andre nydelig omgivelser. Under her ser dere først litt bilder av hotellet:

14327_24_z hotellet - madeira14327_13_z

Vi skal bo på et 5-stjerners hotell med spa, tennisbane, basseng ute og inne, treningsstudio, og egen båthavn. Det ser utrolig fint ut og har fått mye god omtale. Det eneste er vell det at resepsjonsarbeiderne kunne vært litt hyggeligere og kunne trukket på smilebåndet litt mer, men det får vi se om er sånn da vi kommer dit og. Jeg er hvertfall super spent og gleder meg til å blogge herfra. Gjør ikke noe med en uke i de omgivelsene. MEN det blir ikke bare avslapping på hotellet for å si det sånn.. Vi må jo ut å oppleve den naturen dere ser under her!!

GoldenStay

madeira - naturEr det ikke nydelig?! Ah, fotografen i meg klarer ikke å vente. Gleder meg til å virkelig få utforske det nye kameraet i disse omgivelsene. Jeg har nemlig funnet ut at det fanger farger utrolig godt, og som du ser så mangler det ikke mye når det kommer til farger på Madeira! Madeira er en øy som tilhører Portugal, den ligger litt ovenfor Gran Canaria, men likevell må vi ut på en 14 timers lang reise tilsammen for å komme hit (tok kun 5 ½ time å fly til GC). Men det er fordi vi må mellomlande og vente så lenge på den flyplassen før vi kan fly videre, men jeg tror virkelig det er verdt det. Tror ikke du?

Har du vært på Madeira før? Hvor skal du ut å reise i sommer?

 

Del

8 Kommentarer

 1. 9. mai 2015 / 18:01

  Å, det ser heilt fantastisk ut!! Eg har vært i Portugal, men ikkje der.. tipper det er heilt magisk 🙂
  Kjekt å ha noko slikt å sjå fram til!!

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 18:05

   Gjorde det ikke det? 😀 Ahh, håper det er like magisk som det ser ut som! ^^ Ja, det er det helt klart. 🙂

 2. 9. mai 2015 / 18:45

  Det så helt fantastisk ut:-) Har vært flere steder i Portugal, men aldri på Madeira! Dit vil jeg nå:-D

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 19:10

   Hihi, ja det frista vell litt? 😀 Hihi, gleder meg til å oppdatere og vise dere masse <3

 3. 9. mai 2015 / 19:06

  Det så nydelig ut 😀 Skjønner godt at du gleder deg.

  • helene
   Forfatter
   9. mai 2015 / 19:11

   Ah, ja håper det er like fint som på bildene! 🙂

 4. 9. mai 2015 / 20:38

  Åh – det så skikkelig lekkert ut! 🙂 Hva heter hotellet? #måhintetilmannen – hihi

  • helene
   Forfatter
   10. mai 2015 / 12:07

   Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel heter hotellet 😀 Haha, håper for din skyld at du får forslaget gjennom! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *