Sunday is funday

Hei og god søndag alle fine og tålmodige lesere! I dag har jeg hatt en rolig start på dagen. Den startet med en deilig frokost, litt tv-titting før jeg tok litt bilder til innlegg dere skal få i løpet av den kommende uken. Nå må jeg snart spise igjen før planen er å lage en kake som dere skal få oppskriften på, også i løpet av uken. Hehe, mye planlegging på gang! Men det er jo slik søndager er til. Også vil jeg ha mye ferdig slik at jeg ikke må bruke alt for mye tid på å sitte foran macen, nå er det nemlig kun to små uker til matte eksamen, og jeg må jobbe så mye jeg kan med det. For etter matte eksamen er ferdig er det jo kun en liten uke til biologi muntlig eksamen! Gotta love school..

P5070001

P5070012

P5070004Hihi, så ikke dette godt ut? Det var lunsjen min en av dagene tidligere i uken. NAM, sier jeg bare!

Jeg håper på å få skvist inn en treningsøkt og en anntrekksshoot i løpet av dagen. Men får se litt an på hva jeg rekker. Mye som står på planen før jeg skal være med Mathias i kveld. Men jeg håper dere hvertfall får en strålende dag i dag og at dere samler energi til den kommende uken!

Kos deg masse i dag og nyt søndagen! 

Del

5 Kommentarer

 1. 10. mai 2015 / 13:18

  namm, det så sykt digg ut !

  • helene
   Forfatter
   10. mai 2015 / 22:38

   Det var virkelig godt og! 😀

  • helene
   Forfatter
   10. mai 2015 / 23:47

   Hihi, det var det og! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *