My new baby!

IMG_5946

Ahh, er det ikke nydelig?! Jeg har hatt dette kameraet i en halv uke nå, og er helt forelsket. Det er så lett å bruke, når man justerer på innstillingene ser man på skjermen hvordan det blir seende ut, det er wifi på og fargene blir utrolig godt kapret i bildene. Og ikke minst så klarer nærmest alle å bruke det! Mathias og Linn har begge brukt det til å ta outfit bilder av meg etter jeg fikk det, og de var veldig fornøyd med hvor lettvint og bra det ble.

Så jeg må si at dette var den beste bursdagsgaven jeg noen gang kunne fått! Ja, for det ble en litt tidlig bursdagsgave, men når man kom over et tilbud man ikke kunne motstå var det bare å slå til. Og jeg bryr meg ikke om jeg fikk den en måned for tidlig, jeg har fått så mye glede av det at det var verdt det!

Har du noen gang prøvd dette kameraet? Hvilket kamera er din favoritt?

Del

8 Kommentarer

 1. 11. mai 2015 / 18:08

  Det kameraet er jo såå fint! Ser litt mer lekkert ut enn det svære speilreflekset mitt 😛 hehe

  • helene
   Forfatter
   11. mai 2015 / 18:10

   Heheh, det er jo en fryd å ha med dette rundt enn det forrige jeg hadde! ^^ Kamera ditt er sykt bra da kjære deg! <3

 2. 11. mai 2015 / 19:46

  har samme kamera og det er helt fantastisk 🙂 Holder på med fotokurs nå så jeg lærer meg å bruke ulike funksjoner o.l. 🙂

  • helene
   Forfatter
   11. mai 2015 / 20:05

   Ikke sant?! 😀 Det er veldig lurt. Har hatt fotokurs selv, og angrer ikke i det hele tatt! Lykek til med fotograferingen 😀

 3. 11. mai 2015 / 21:50

  Åh, jeg har faktisk bestilt meg det jeg også! Hehe, ble så fristet av alle bloggerne som hadde det! Kan du vise noen bilder du har tatt med det ?

  • helene
   Forfatter
   11. mai 2015 / 22:52

   De fleste bildene som er lagt ut siden torsdag er faktisk tatt med det kameraet! Sjekk de to siste antrekkene mine – de er tatt med det nye kameraet ? elsker fargene det fanger!

 4. 11. mai 2015 / 23:13

  Åå, heldig:-D Jeg ønsker meg så det kameraet, det står øverst på lista mi! Hehe.

  • helene
   Forfatter
   12. mai 2015 / 09:35

   Hehe, gjorde det hos meg og! ? håper du er heldig og får deg det snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *