Kun to uker igjen!

I dag stod faktisk nok en gang et outfitinnlegg på planen, men når jeg bare har sitti og pugget matte i hele dag har jeg ikke akkurat stelt meg noe særlig. Det går da i en behagelig tights, hvit singlett og russegenseren min. Ikke akkurat noe antrekk å skryte av nei. Jeg er nemlig i full mattemodus om dagen. To uker igjen til eksamen og jeg begynner å kjenne at jeg må føle meg litt mer sikker på det jeg gjør. Jeg kjenner også at det skal bli deilig å være ferdig med matte for alltid. Om to uker er jeg ferdig med matte!! Ahh, frihet! Gleder meg allerede til å feire at jeg er ferdig og har sommerferie.

Holder motivasjonen oppe! Skjønner mer hvorfor folk blogger mindre og ikke til samme kvalitet nå midt i eksamensperioden. Det er jo kun eksamen som står i hodet på oss, da er det ikke lett å finne annet å skrive om når vi selv ikke driver med annet. Fra torsdag tror jeg det blir bedre med blogging her. Da har jeg nemlig litt andre planer og ikke kun eksamensøving. Så da blir det bedre og mer variert blogging, I promise! Hehe, nei nå må jeg snu nesen mot fjorårets eksamensoppgaver.. Jippi, dette skal bli gøy!

Ha en fin dag/kveld videre og nyt friheten om du ikke ha eksamen! 

Del

2 Kommentarer

 1. 12. mai 2015 / 17:12

  Ikke så mye spennende og bloggeverdig som skjer i livet mens jeg sitter med eksamen nei.. Men likevel er jeg faktisk ganske inspirert på bloggefronten. Problemet er bare at jeg ikke har tid i det hele tatt 😮 gleder meg sånn til ferie nå, 1 mnd igjen !

  • helene
   Forfatter
   13. mai 2015 / 09:38

   Ah, det er jo enda mer typisk da! Å ha inspirasjon og ikke ha tid.. Vi får satse på at den neste måneden går som en vind da vettu! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *