Plants of music!

Annonnse

Her om dagen, da jeg la ut innlegget med oppskrift til pavlova, var det noen som lurte på hvor jeg hadde kjøpt blomstene. De er faktisk kjøpt på Plantasjen, som nå har en veldig morsom kampanje på gang. En kampanje som har fått navnet «Plants of Music». Noen av dere har kanskje sett et lite innslag av dem på tv, mens andre ikke helt har lagt merke til det. Selv syntes jeg det er et morsomt konsept. Det er nemlig Plantasjen sine mest populære blomster som digger til forskjellige låter.

P5100003

Det Plantasjen ønsker å vise er det at blomstene kan og vil skape glede i de nordiske hjemmene. Og selv elsker jeg blomster, jeg føler de gjør et eller annet med stemningen i rommet. Og i denne kampanjen har de håndplukket en låt til hver av de mest populære blomstene, stemning!  Du kan se én av reklamefilmene under her.

 

Og ikke nok med det, men nå arrangerer Plantasjen en konkurranse hvor du kan vinne 500,-. Det du da må gjøre er:

♥ Velg en plante med heftige dansemoves.
♥ Spill inn filmen.
♥ Last den opp på Instagram eller Facebook.
♥ Tag med #plantasjen.
♥ Kryss fingrene!

P5100007

Det er helt klart en mulighet til å være kreativ for å si det sånn! Og gjør jo ikke noe om man kan vinne 500,- samtidig.


I dag må jeg virkelig si jeg er stolt over meg selv. Lenge siden jeg har pugget så mye og så lenge i strekk! Det betyr jo da at jeg med god samvittighet kan ta resten av dagen fri. Jeg har liggi nå litt ute i solen før det skyet lett over, men snart er det tid for middag før jeg vurderer å ta meg en tur til byen.

Ha en fin dag videre og prøv dere på konkurransen til Plantasjen da vell! 

Del

4 Kommentarer

 1. lisa
  14. mai 2015 / 00:08

  Helt teit med tanke på at vi går en sommer i møte, men høsten kommer alltid like for! 😮
  Jeg skal gå påbygg til høsten og er allerede nervøs for klær og klesvalg! kan du lage en collage med dine favoritt høst klær?

  • helene
   Forfatter
   14. mai 2015 / 09:22

   Du trenger da ikke være nervøs for det! Så lenge du føler deg komfertabel så stråler du av selvtillit, og det gjør et antrekk ti ganger bedre! Men ja, jeg kan få samlet sammen noen høstfavoritter når vi kommer litt nærmere den tiden. er jo ikke så mye høstklær ute nå 😉

 2. 14. mai 2015 / 22:01

  Haha -nå satt jeg akkurat og tenkte at jeg matte på plantasjen I morgen og kjøpe blomster til 17 mai 🙂

  • helene
   Forfatter
   14. mai 2015 / 22:19

   Haha så morsomt!! ? alltid greit å ha det! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *