Rødt, hvitt og blått!

I dag hadde jeg nok en gang planlagt en antrekkspost, men fant ut at jeg egentlig måtte få brukt russebuksa litt. Det er jo trosalt kun noen dager igjen, det er nå eller aldri! Så i dag da jeg og Mathias tok oss turen ut på verdens ende (det perfekte stedet for anntrekksshoot) så valgte jeg heller å ta på russebuksa! Haha, huff.. Men da tenkte jeg at jeg hvertfall kunne vise dere hvordan jeg nå ser ut som russ, spennende?

P5140042

Vi koste oss med rundstykker, jordbær og Pepsi max ute på verdens ende, før vi kjørte til Hvasser for en is. Deilig! Enda bedre hadde det vært om temperaturen var litt høyere, men fælt var det på ingen måte! Dere skal få mer bilder av dagen vår i morgen tidlig. Jeg har da nemlig ikke tid til å blogge på morningen, så da passer det perfekt å kunne skrive det nå til dere og at det blir publisert mens jeg får satt på nye vipper. Skader ikke å være blogger altså!

Jeg har nå nemlig hatt noen uker uten vippeextensions. Grunnen til det er at før GC fikk jeg sponset vipper hos Eiktoppen hud-og helse, og de satte på noen vipper som var alt for tunge for mine egne. Øynene mine var irriterte og vippene var vonde å ha på. Så dit skal jeg ikke igjen. I morgen derimot vet jeg det blir bra! Jeg har fått satt på vipper der tidligere og elsker det, gleder meg til å endelig føle meg fin uten sminke igjen!

Ha en fin kveld alle sammen! Hva syntes dere om meg i russebukse? Heller vanlig klær? I agree! 

Del

4 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   14. mai 2015 / 17:55

   Aw, takk søte du!! <3

 1. 14. mai 2015 / 19:59

  Du var jo søt i russebuksa di også da 🙂

  • helene
   Forfatter
   14. mai 2015 / 20:08

   Aw, takk Maria! 😀 Du er herlig!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *