Vippefin til 17.mai!

Go lørdagsmorgen alle sammen! Wow, for en dag det var i går. Tiden gikk i ett og jeg holdt på med noe fra start til slutt. Det er så gøy altså!! Piknik i parken med venner, lite besøk av Mathias før jeg var fotograf for familien til Elise. Også var det deilig nachos med familien på kvelden, for ja det ble en rolig kveld, noe fest orket jeg rett og slett ikke! Jeg var nemlig nødt til å slappe av før i dag, for står litt av hvert på planene i dag og, men mer om det siden. 

P5150003

I går var jeg jo hos Beauty Medical Care for å sette på nye vippeextensions. Jeg har vært der flere ganger før og de er virkelig de beste! Vippene jeg får hos dem ser naturlig og fine ut, noe som er veldig positivt syntes jeg. Jeg fikk flere forespørsler om det faktisk var mine vipper eller om de var falske i går, gøy! Ikke er det så ille pris her heller, så en time her hadde jeg helt klart unnet meg om jeg var deg! Bare se hvor fint det ble:

før og etterP5150010

Beauty Medical Care har også mange andre behandlinger og et koselig personale. Har du lyst til å lese mer om dem og hva de tilbyr kan du gjøre det på nettsiden deres HER. Du kan bestille time der på nettsiden deres, sende mail (post@beauty-medcare.no) eller ringe (33 33 03 01 / 41 40 61 70).

Ikke minst er det deilig å endelig føle seg fresh uten sminke igjen! Så jeg kan si jeg stod opp i dag glad og fornøyd over at jeg ikke trenger å tenke på sminke og mascara. Nå skal jeg derimot begynne på marengsen til pavlovaen til i morgen. Hehe, mamma og pappa fikk mersmak etter jeg lagde den forrige helg!

/ Behandlingen er sponset

Ha en fin dag i dag, så blogges vi mer seinere! 

Del

6 Kommentarer

 1. 16. mai 2015 / 11:06

  Så utrolig fint, og så fint designet ditt har blitt! 😀 nydelig header <3

  • helene
   Forfatter
   16. mai 2015 / 11:07

   Aw, tusen takk! Ble veldig fornøyd med det selv også, så det er gøy at andre legger merke til det! 😀 <3

 2. 16. mai 2015 / 15:12

  Åh, så fint! Rakk ikke fylle på mine jeg.. haha! Time på onsdag 😮

  • helene
   Forfatter
   16. mai 2015 / 15:18

   Tusen takk! ? deilig å fylle på da da ☺️

  • helene
   Forfatter
   18. mai 2015 / 12:10

   Tusen takk! ? det er helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *