Gratulerer med dagen!

P5100003

P5100024

Da var det 17. mai, dagen hvor alle går i finstasen og feirer nasjonaldagen. Ah, som jeg elsker slike dager! Jeg skal selv gå i russebuksa nå i formiddag, men blir nok å skifte til kjole og høye hæler i løpet av dagen. Jeg som er så glad i å pynte meg kan ikke la en sånn mulighet bare rase forbi! I dag håper jeg egentlig ikke at jeg får så mange lesertall på statistikken ettersom det er i dag man skal være med venner og familie og kose seg masse med is og kaker. Så om du sitter og leser dette, kom deg ut og nyt dagen!

Det skal hvertfall jeg, så vi blogges mer i morgen! Ha en strålende 17. mai alle sammen <3 

Del

2 Kommentarer

 1. 17. mai 2015 / 15:54

  ÅÅhh, pavlova <3 min favorittkake. Får klare meg uten i dag, selv om 17.mai ikke er helt den samme uten 🙁

  • helene
   Forfatter
   18. mai 2015 / 12:10

   Er ikke alltid det passer seg nei.. ? håper du får kost deg med det snart da! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *