Min 17. mai i 5 bilder

Du vet den følelsen når du føler du har fått tatt masse bilder og sier deg fornøyd med insatsen, men når du dagen etter sjekker, så tok du kun 5 bilder fra hele dagen? Den følelsen har jeg nå.. Hvordan er det mulig?! Jeg hadde jo kameraet i nærheten hele tiden og hadde så mange muligheter til å ta fine bilder. Men neida, jeg var visst fornøyd med kun 5 bilder jeg! Haha, er jo nesten litt komisk. Men gjett om jeg ble sur når jeg fant det ut. Jeg som er så glad i å ta fine og morsome bilder på 17. mai og jeg ødela sjansen for meg selv. Ikke så mange bildebevis av alt vi fant på i går, men 5 er bedre enn ingenting!

P5170046

P5170050

P5170051

P5170049

Emilie tok alle som ville ha russekort i hånda i stedet for å gi dem kort, noen tok dette bedre enn andre!

P5170052

Hehehe, jepp, russenavnet til Mathias var faktisk «Mr. Bloggwife». Kan tro jeg lo når jeg fikk vite dette! Men ja, da var vår tur som russ ferdig, ikke at jeg gjorde noe særlig ut av det i det hele tatt. Men var jo gøy det lille jeg fant på. Nå ser jeg frem til å kunne bruke mine egne klær igjen og ikke en skitten og ekkel russebukse. Og ikke minst ser jeg frem til å bli ferdig med eksamnene mine de neste ukene. Etter det skal det virkelig feires!!

Hadde du en fin dag i går? Håper du fikk tatt en del mer bilder enn det jeg fikk! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *