Og vinneren er…

_MG_5923

Kristine! Og for alle dere andre som meldte seg på, men ikke vant denne gangen så blir det helt klart nye giveaways. Jeg tror ikke det blir så alt for lenge til heller, for å gi noe tilbake til dere lesere er noe jeg er opptatt av.


I dag har jeg virkelig vært flink altså! Jeg hadde en ganske treig morgen ettersom jeg hadde en del søvn å ta igjen fra helgen, men så fort jeg kom meg på trening har virkelig dagen gått oppover. Jeg tok en rolig time på sykkelen før jeg avsluttet med 15 min styrke. En virkelig deilig start på uken spør du meg! Hadde aldri trodd jeg skulle komme meg på trening, og hvertfall ikke holde på så lenge som jeg gjorde, så vil si meg stolt av det. Nå derimot tenkte jeg å ta noen outfitbilder til dere før jeg må jobbe med litt matte. Snart en uke til eksamen u know!

Har du hatt en fin start på uken? Hva ønsker dere i neste giveaway?

Del

2 Kommentarer

 1. Kristine
  18. mai 2015 / 17:43

  Så moro! 😀 nå gleder jeg meg, tusen takk! 🙂

  • helene
   Forfatter
   18. mai 2015 / 18:12

   Bare hyggelig søte deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *