Eye zone intensive repair

Da jeg kom hjem seint på 17. mai lå det plutselig en ny pakke på pulten min. Merkelig nok kom den på selveste 17. mai, men jeg visste med en gang hva det var. Nemlig øye-gelén fra Zuzka! Jeg er så heldig å ha blitt sponset denne av dem, og skal få teste den nå de kommende ukene. Jeg gleder meg til å se resultater og se om den er så god som de skal ha det til.

Zuzka er et merke som satser på skjønnhetsprodukter som er naturlige. Produktene er håndlaget fra organiske urter, planter og blomster. Og de har produkter for alle hud typer, så om du sliter med kviser, sensitiv og irritabel hud, eller noe liknene så har Zuzka noe som passer deg, uansett! Noe jeg mener også er super viktig, er at produktene ikke er testet på dyr. Det vil si at ingen dyr er blitt skadet eller fått produktene på seg under noen omstendigheter. Og det er noe jeg virkelig støtter!

P5180005

P5180004

Eye zone intensive repair gel:

– Den skal bli brukt daglig for å redusere mørke ringer under øynene og hovenhet.
– Det er en forfriskende gel med Aloe Vera fra plante, forfriskende alger og urteekstrakter for å gi næring til øye området.
– Den er spesielt anbefalt for de med sensitive øyne!

P5180006

P5180010

Jeg prøvde den for første gang i går på morningen, og med en gang jeg tok den på følte jeg meg mye mer våken. Gelen var kald og behagelig å få på under øynene, og jeg som var sliten syntes det var utrolig godt å få på. For det står nemlig det, at man skal påføre gelen hver morgen og ellers når man er sliten. For forfriskende, det var den! Jeg gleder meg virkelig til å få brukt den mer og å forhåpentligvis se noen resultater av kremen. Jeg skal la dere få en ærlig mening om den om noen uker!

Har du prøvd noe fra merket Zuzka før? Spent på hva dommen på denne gelen blir?

/ Produktet er sponset

Del

2 Kommentarer

 1. 19. mai 2015 / 12:11

  Så spennende, den hørtes skikkelig deilig ut! Jeg er jo veldig glad i skrubben min fra Zuzka, så jeg tipper denne også er god 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. mai 2015 / 12:24

   Det er den og! Hvertfall sånn det ser ut foreløpig 🙂 ja, jeg så du skrøyt av den i et innlegg! Kanskje jeg skal prøve den neste gang ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *