Some inspiration on a tuesday!

2 3

Alle trenger vell en god dose med inspirasjon innimellom? I dag har jeg vært på jobb i hele dag, og da har jeg hverken fått tatt noen gode bilder i dagslyset eller planlagt hva jeg skal blogge om. Men er jo viktig å ikke planlegge for mye og! Så nå tenkte jeg å lete etter litt inspirasjon, og det fant jeg. Jeg digger å sitte på We Heart It og finne diverse inspirasjon. Der finner jeg både inspirasjon til antrekksbilder, feriebilder, bloggbilder og mye mer. Det er jo bare å søke ivei!  Om du ønsker å følge meg på WeHeartIt, finner du profilen min ved å trykke på hjertet i menyen.


Jeg har ikke vært helt i toppform i dag, så det å være på jobb var ikke det letteste. Men jeg kom meg gjennom det, og når jeg endelig var ferdig var det rett hjem på sofaen for å slappe av. Nå har jeg spist middag og fått litt ny energi, så nå er det bare å sette seg ned å pugge matte.

Ha en fin kveld alle sammen! 

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   19. mai 2015 / 21:55

   Det er det virkelig!! 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *