One year ago!

Herlighet, det er allerede et år siden jeg og Mathias var i London. Vår første reise sammen og alene uten foreldre eller noen andre å lene seg på. Vi var heldige og fikk låne leilighet av en i familien til Mathias, så dyrt ble det ikke selv om det var veldig spontant. For vi bestemte oss nemlig for å bestille reisen kun 5 dager før avreise. Vi visste vi hadde mye fri og vi hadde pengene til det, da var det ikke mye som stoppet oss altså. Og jeg kan ikke si at det skadet å få flyreisen i bursdagsgave av foreldrene til Mathias og «kose oss» penger av mamma og pappa! For koste oss det gjorde vi helt klart <3

IMG_9282

IMG_9275

IMG_9301

DSC_2650

DSC_2651

DSC_2667

DSC_2670

DSC_2671

DSC_2663

I sommer blir det ikke noe reise på oss, ettersom jeg jobber mye, han skal jobbe mye og være med på mange triathlon konkurranser. Så da forsvinner tiden til det rett og slett. Men vi får se hva tiden bringer, jeg gleder meg hvertfall til neste tur, uansett når det må bli! Jeg har et lite håp om en tur til Købehavn snart, men vi får se. Før den tid er det jobb og reise med familien min! Can’t wait!

Har du vært i London? Hvor er ditt favoritt sted å reise?

Del

4 Kommentarer

 1. 20. mai 2015 / 19:26

  Så fine bilder fra fineste byen! Dere må jo komme på besøk til meg til høsten 😀

  • helene
   Forfatter
   20. mai 2015 / 22:29

   Takk søte deg! Det hadde vært koselig <3

 2. 21. mai 2015 / 21:27

  Jeg har vært MYE i London – og jeg elsker den byen! 🙂 Vil alltid tilbake, og jeg og mannen skal dit til høsten en gang 🙂

  • helene
   Forfatter
   24. mai 2015 / 13:30

   Ah, heldige!! Det vil jeg og 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *