Reload!

God dag alle fine lesere! Jeg fortalte jo i går at formen ikke var helt på topp, og den er ikke blitt noe særlig bedre i dag. Så jeg sitter og hiver innpå med halslinser og CuraMed! Jeg har ikke noen smaksløker på plass, så hverken drikke eller mat frister. Og det gjør jo da at energinivået blir på bånn og det er ikke bra når jeg egentlig må sitte å pugge til matte eksamen. Jeg fikk nemlig ikke pugget i går, for plutselig var Mathias her, han ville vi skulle gå en tur. Så da gikk vi en tur i skogen sammen med Leo, før vi slappa av etterpå. Jeg var glad jeg slapp å gjøre matte der og da, men angrer nå, for jeg kommer virkelig ikke i gang i dag… Neih, jeg får ta i et tak og komme i gang. Selv om jeg bare vil sove!

Ha en fin dag så lenge, og er du frisk og fin så nyt det! 

Del

4 Kommentarer

 1. 20. mai 2015 / 13:24

  God bedring, håper formen blir bedre:-) Og lykke til med lesingen. Hater å lese skole når jeg ikke er i form, føler at bare halvparten av det jeg leser huskes!

  • helene
   Forfatter
   20. mai 2015 / 14:06

   Tusen takk søte deg <3 Håper formen bedrer seg jeg og! ^^ Ha en strålende fin dag!

 2. 21. mai 2015 / 10:25

  god bedring! satser på at du blir fort frisk 🙂

  • helene
   Forfatter
   21. mai 2015 / 11:06

   Tusen takk!! Håper det jeg og, har ikke tid til å være syk ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *