In love with pearls

God morgen og god søndag alle sammen! Wow, nå har det vært en del stille dager her på bloggen. Jeg skal ærlig innrømme at de siste dagene har jeg vært så opptatt med jobb og skole at tiden rett og slett har flydd avgårde. Men torsdag var grunnen rett og slett den at femelle hadde så alt for mye nedetid. Vi holder på å skifte leverandør av server, men det skjer virkelig ikke fort nok, for jeg prøvde å blogge så og si hele torsdag men måtte gi opp for det var kun oppe i noen minutter av gangen. Så jeg beklager det, men vi har blitt lovet at vi skal være flyttet over til en ny leverandør i løpet av mai, så er ikke lenge igjen nå!

Noe annet som ikke er så lenge til er jo eksamen, og både i dag, imorgen og tirsdag må jeg jobbe så mye med matte som jeg kan. Jeg skal jo selvfølgelig blogge, så vidt det går om femelle holder seg oppe, men er ikke sikkert det blir oppe i to innlegg om dagen. Oppkjøringsperioden til eksamen er hardt vet dere, og da er det ikke mye annet som står i hodet på oss!

P5230032

Øredobber – Bjørklund (sponset)    Smykke & sko – H&M    Jakke – New Yorker    Skjørt – Bikbok
Klokke – Klokker.no (sponset)    Topp – Primark

P5230044

live a better lifeJeg fikk Mathias til å ta noen bilder av meg i går, etter vi hadde vært på messa, men sola ville rett og slett ikke samarbeide. Så av veldig mange bilder var dette lille utvalget det som kom ut fint nok! Hehe, er ikke bare bare, og det kan jo ikke bli like bra hver gang. I dag tenker jeg å prøve og komme meg på trening også, jeg har nemlig vært syk denne uken, så trening har måttet utebli. Men tenker å kanskje ta en rolig langtur på sykkel om ikke hosteanfallene tar overhånd. Jeg føler meg en del bedre, men noen ganger bestemmer halsen seg for å klø skikkelig!

Nei jeg var virkelig i et skravlehumør i dag! Sånn går det når man ikke blogger på noen dager. Jeg får komme igang med dagen, så blogges vi sikkert seinere.

Ha en strålende søndag alle sammen! 

Del

6 Kommentarer

 1. 24. mai 2015 / 13:20

  Fine deg! Syns bildene ble fine jeg 🙂 Lykke til med eksamenslesingen!

  • helene
   Forfatter
   24. mai 2015 / 13:29

   Tusen takk, du er så søt <3 Hehe, takk jeg trenger det! ^^

 2. 24. mai 2015 / 16:33

  Så utrolig fint, elsker virkelig det skjørtet! Masse lykke til med eksamenslesing <3

  • helene
   Forfatter
   24. mai 2015 / 16:50

   Tusen takk søte deg 🙂 er veldig glad i det skjørtet selv <3

  • helene
   Forfatter
   25. mai 2015 / 12:24

   Tusen takk! 🙂 er veldig glad i det selv <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *