Hva jeg ser frem til…

I dag tenkte jeg å dele med dere noen ting jeg ser frem til i tiden som kommer nå. Sommeren er jo på vei og da er det mye å glede seg til. Jeg har mange planer, men også mye jobbing, så tiden blir knapp. Men er det noe jeg liker så er det å ha mye å glede meg til og det å ha en drivkraft nå i eksamensperioden. Så da er det vell egentlig bare å sette igang:

♥ Bli ferdig med eksamenene i matte og biologi. Jeg har jo matte allerede på onsdag og biologi neste onsdag igjen. Matte er skriftlig mens biologi er muntlig. Matte er nok det jeg sliter med mest, ettersom jeg hater å konsentrere meg så hardt over lang tid, men jeg har en helt grei følelse. Biologi som er muntlig er jeg ikke stresset for i det hele tatt. Men det betyr ikke at jeg ikke gleder meg til å bli ferdig med de fagene!

pink

♥ Bli 19 år – et år nærmere å være 20! Hehe, det å bli 19 er jo ikke akkurat noe å glede seg veldig til, for et unødvendig tall. Men jeg gleder meg til å endelig være et år nærmere 20. Jeg vet ikke hva det er med det, men føler det er da jeg endelig kan kalle med voksen!

♥ Kurt Nilsen konsert med Kristina! Vi bestemte oss faktisk allerede da vi var på Gran Canaria at vi skulle dra på denne konserten sammen. Han har nemlig konsert her i Tønsberg den 3. Juli og Kristina kommer da hit for å være her hele helgen. Det kommer til å bli super koselig, og ikke minst kommer det til å bli mye å blogge om. Jeg må jo vise Kristina tidenes sommer by ♥

♥ Jeg gleder meg til båtturer. Mathias og de har kjøpt deg ny båt og jeg gleder meg masse til de får den. Det blir ikke sommer uten båtturer på kvelden etter jobb altså. Det er en egen stemning med det. Kose seg med cider og god mat i solnedgangen på en eller annen øy. Jeg digger å bo langs kysten!

DSC_2696

♥ Jeg gleder meg til varmen endelig melder sin ankomst. Den var jo her for fullt på lørdag, men da jobbet jeg jo store deler av dagen, så fikk bare nyte litt av det. Jeg må ærlig innrømme at det var deilig å gå i skjørt, singlet og olajakke. Jeg måtte jo til og med ta av meg olajakka, det ble for varmt, deilig!

♥ Og ikke minst, jeg gleder meg til å reise. Reise har jo alltid vært en stor del av meg, og selv om jeg var ute å reiste i April lengter jeg etter å komme meg ut igjen. Jeg skal jo til Madeira med familien i sommer, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal gå turer og ri i fjellene, bade i bassenget og på stranda, nyte botaniske hager og all naturen denne øya har å by på. Jeg kan bare tenke meg alle de fine bildene jeg kommer til å få i løpet av denne turen!

♥ Sene kvelden med venner, god mat, god drikke og musikk. Det er jo så koselig å sitte å grille, og skravle til langt på natt. Bare å hente noen varme pledd så går det fint an å sitte ute lenge. Dette er noe jeg har gjort neste hvert år med diverse venner, og det blir så koselig å endelig få gjort det igjen!

Jeg gleder meg til så mye at jeg helt sikkert har glemt å skrive opp halvparten her. Men nå må jeg jobbe slik at jeg er enda et hakk nærmere det første punktet! Ha en fin 2. pinsedag 

Del

4 Kommentarer

 1. 25. mai 2015 / 10:57

  Hurra! Gleder meg masse til å komme på besøk 😀

  • helene
   Forfatter
   25. mai 2015 / 11:00

   Yey, det kommer til å bli så bra! 😀

 2. 25. mai 2015 / 13:02

  Så mye fint du har å se frem til, Helene! <3

  • helene
   Forfatter
   25. mai 2015 / 13:27

   Ja, viktig å se frem til de minste tingene også! 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *