Drastiske tiltak!

God morgen og god tirsdag! Dagen er godt i gang og jeg sitter allerede godt polstret på biblioteket i byen. Jeg måtte få litt nytt miljø rundt meg og mer stillhet slik at jeg får konsentrert meg mer. Det er nemlig en del veiarbeid utenfor hos oss, noe som gjør at bikkja også bjeffer en del. Så istedet for å bruke det meste av energien min på å kjefte på han, valgte jeg å dra på biblioteket å studere i stedet. Jeg syntes det er like greit! Så kan jeg også gå ned i cafeén og ta meg en kaffe når jeg trenger det, deilig! For kaffe hadde jeg hvertfall trengt i går, da jeg klarte å sovne på alle mattebøkene på bordet…

Jeg håper dere får en fin dag i dag og har du også eksamen i morgen så ønsker jeg deg lykke til med puggingen! 

Del

6 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   26. mai 2015 / 12:20

   Tusen takk fine deg, jeg trenger det! <3

 1. 26. mai 2015 / 12:21

  jeg burde sikkert også gjøre noen tiltak snart. dra et sted uten macen for eksempel.. for jeg bare trykker på nettet nå istedet for å lese :p

  • helene
   Forfatter
   26. mai 2015 / 12:34

   Jeg har det problemet at jeg faktisk trenger macen til deler av pensumet, noe som gjør det lettere for distraksjoner å melde sin ankomst, som nå! haha! ^^

 2. 26. mai 2015 / 14:07

  Det er viktig å bytte litt på hvor man sitter faktisk, få litt nye impulser og omgivelser 🙂 Lykke til med lesingen <3

  • helene
   Forfatter
   26. mai 2015 / 14:11

   Helt klart! Men nå begynner jeg å si meg ferdig, jeg er fornøyd så lenge jeg står og det VET jeg at jeg gjør 😀 Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *