Litt nytt…

Dagene flyr avgårde! I går hadde jeg som dere vet matteeksamen, noe som gikk så som så, og jeg var helt skutt da jeg kom hjem. Men alikavell dro jeg på trening og satt på sykkelen der i 45 minutter, før det var hjem, dusja, spiste og så reiste avgårde til Mathias. Jeg skulle ikke la matteeksamen ødelegge resten av dagen min! Hehe, og i dag har jeg hatt en skikkelig behagelig dag før eksamenspuggingen starter på nytt i morgen. Jeg hadde negltime kl 12, så nå har jeg fått fine og sommerlige negler. Det skal dere få se mer av i morgen, men nå tenkte jeg å vise dere litt småting jeg kjøpte i byen i stad.

Jeg kjøpte vasen nederst på bildet på Søstrene Grene til 37 kr. Jeg tenker å ha noen fine hvite blomster i den!

P5280064

Denne lille keramikkboksen kjøpte jeg på TGR til kun 15 kr. Jeg syntes den var så søt og perfekt til å ha ringene mine i!

P5280072

Jeg elsker å ha både TGR og Søstrene Grene på senteret, billig og fint interiør! Jeg hadde lyst til å kjøpe enn hel del annet også, men må nok spare de pengene jeg har. Heldigvis er det lønning neste uke! Syntes det er gøy å kjøpe litt interiør til jeg flytter til høsten! Nå derimot har jeg sitti og kost med med en croissant og en gammel episoden av One Tree Hill, jeg går aldri lei av den serien, enda så mange ganger jeg har sett hver episode.

Forresten så tenker jeg å arrangere en ny konkurranse i starten av neste uke, høres ikke det spennende ut? Jeg vil ikke røpe noe særlig, men kan si at det er hele 3 heldige vinnere! Så det er bare å følge med.

Hva syntes dere om små-innkjøpene mine i dag? 

Del

6 Kommentarer

 1. 28. mai 2015 / 16:50

  Så fine ting! Har TGR og Søstrene Grene rett utenfor døren min, klager ikke akkurat på det 🙂

  • helene
   Forfatter
   28. mai 2015 / 20:47

   Takk 😀 Hehe, nei det hadde nesten vært farlig for min del, men heldigvis er det jo veldig billig der da! 😉

 2. 28. mai 2015 / 19:32

  Jeg eelsker også Søstrene Grene og TGR, så mye fint og billig 🙂

  • helene
   Forfatter
   28. mai 2015 / 20:47

   Det er nettopp det! 😀

 3. 28. mai 2015 / 21:50

  Så fine ting Helene! Bra du ikke lot matte eksamen ødelegge resten av kvelden, du er kjempe flink kjære <3

  • helene
   Forfatter
   29. mai 2015 / 12:23

   Tusen takk fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *