The 70’s all over again!

I dag har jeg gøtsa og virkelig gått for noe jeg aldri hadde turt å gå med for bare et halvt år siden. Jeg føler at jeg har blitt mye tøffere til å gå med det jeg ønsker og å prøve nye ting, etter jeg var på GC med femelle-jentene. De viste meg at jeg måtte gå og kle meg som jeg ville og ikke gå som «alle» andre gjør. Jeg lærte hvordan jeg kunne være unik på min egen måte. Jeg jobber med det og føler jeg sakte, men sikkert begynner å få en litt mer gjennomført stil. Jeg er hvertfall stolt av meg selv så langt! Også blir det litt shopping til uken igjen, noe jeg gleder meg masse til. Blir gøy å fornye store deler av garderoben!

P5290109

P5290055

Bukse (les, egentlig Jumpsuit) – Gina Tricot   Genser – Gina Tricot    Klokka – MBMJ    Smykke – H&M
Lommebok – MK    Sko – DinSko

PicMonkey Collage

P5290097

P5290094

P5290057

P5290121

P5290132

P5290115

Jeg må jo innrømme at jeg var en tur i byen med mamma og lillesøster i stad, og da ble både skoene dere ser på bildet og en shorts med meg hjem. Guilty! Neste shoppingrunde er heldigvis sponsa, så da trenger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for det. Jeg kan hvertfall vise dere shortsen jeg kjøpte i morgen, den er kjempe kul og jeg gleder meg til å bruke den på poolparty neste helg sammen med en svart badedrakt jeg har planer om å kjøpe!

Nå er det rekemiddag som snart står på planen og jeg gleder meg. Jeg hadde sååå lyst på reker i dag når det fine været hadde meldt sin ankomst, og da ble det reker. Pappa skal til og med frityrsteke noen av dem, NAM! Og som dere kanskje skjønner blir det en rolig kveld på meg her hjemme med familien. Det blir nok the voice og film om jeg ikke tar helt feil, før det er tidlig i seng og opp på jobb i morgen.

Håper dere får en fin fredagskveld! Hva syntes dere om dagens? 

 

Del

8 Kommentarer

 1. 29. mai 2015 / 19:41

  Så fin du er! Klart man ikke skal tenke så mye over alle andre, men heller gå med det man synes er kult. 🙂 Jeg er også blitt mye flinkere til det etter jeg begynte å blogge. 🙂

  • helene
   Forfatter
   29. mai 2015 / 19:43

   Tusen takk fine deg! 🙂 Så bra du og er blitt flinkere på det, for det er så viktig! 😀

  • helene
   Forfatter
   29. mai 2015 / 23:40

   Tusen takk! 😀 hehe, tok ganske langt tid å lage det, men kan prøve å lage en tutorial på frisyren <3

 2. 29. mai 2015 / 23:38

  Så fin du var i den buksen / jumpsuiten, og så fin på håret!! Gøy å høre at du tenker det etter vi var på GC, det er så viktig å tørre å gå kledd i det man vil 🙂 Og jeg gleder meg til neste helg, wiiiii!!

  • helene
   Forfatter
   29. mai 2015 / 23:50

   Tusen takk skal du ha søte deg <3 Det blir nok super koselig neste helg! 😀

 3. 30. mai 2015 / 12:08

  Fiine du!! og så nydelig du var på håret 🙂

  Ja, det er viktig å stole på seg sjølv og gå i det ein liker og føler seg vel i – og så drite i alle andre. Eg har hatt masse forskjellige stiler oppigjennom åra, kjekt å prøve nye ting og ekspremitere litt. No kler eg meg mest etter formen, blir sånn når ein er sjuk – alt må være comfy og behagelig, hehe..

  God helg til deg 🙂

  • helene
   Forfatter
   31. mai 2015 / 14:01

   Tusen takk, aw, dere er alle så søte! <3

   Skjønner det, og det er lett å gå i behagelige klær når man bare skal gå hjemme og ^^

   Håper du har en fin helg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *