With some pink flowers!

// Behandlingen er sponset

God dag alle fine lesere! I dag står nok en gang eksamens lesing på planen, bare nå er det biologi. Men først tenkte jeg å vise dere de fine og sommerlige neglene mine! Jeg var jo hos LCN Nailbar på farmandstredet i går og fikk fikset litt på dem. Det var tre uker siden sist jeg var der og kjente at det var på tide å fornye neglene litt, og hva er vell bedre enn å komme sommeren litt i forkjøpet?! Det ble nemlig sommerlige, lyseblå negler med små rosa blomster og sommerfugler på ringefingrene. Jeg er hvertfall superfornøyd!

P5280035

P5280040

Forrige gang gikk jeg jo for helt nude negler, og ikke noe pynt. Dermed lovte jeg meg selv at jeg virkelig skulle prøve noe annet neste gang, og det må jeg si at jeg fikk til! Jeg er super fornøyd med dem, jeg må bare tenke litt mer nøye på hva jeg kan ha  på meg de neste tre ukene. Haha, men det er jo bare gøy, få litt utfordringer, også er det jo kanskje en god unnskyldning for å dra og shoppe litt, eller hva? Hehe, neida, joda.

P5280054

P5280073

Er de ikke fine?! Ahh, nei, nå får jeg se og komme igang med biologien. Seinere i dag tenker jeg at dere skal få et antrekk ut her. Jeg vet jeg har vært dårlig på det i det siste, men jeg må bare være ærlig og si at det ikke frister å freshe seg skikkelig opp når man bare sitter inne og pugger! Jeg håper dere skjønner det, men i dag lover jeg at dere skal få en outfitpost!

Om du ønsker å bestille time hos LCN nailbar på farmandstredet kan du ringe 467 45 976 eller sende mail til farmandstredet@lcnnailbar.no

Hva syntes dere om de nye neglene mine?! 

Del

2 Kommentarer

 1. 29. mai 2015 / 10:46

  Åå de var fine, og nydelig farge! 🙂

  • helene
   Forfatter
   29. mai 2015 / 12:23

   Takk, så koselig 🙂 Skikkelig sommerlige! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *