The perfect lunch!

Dagen er godt i gang og selv har jeg vært på jobb i noen timer allerede, og skal være her noen timer til. I kveld drar jeg avgårde til Mathias, men før det skal jeg nok en gang kose meg med en croissant hjemme, og en liten tur til byen. (Må bytte shortsen jeg kjøpte i går..) Jeg har fått så hekta på croissanter at det nesten er skummelt. Jeg kjøpte 3 stk på torsdag, hihi 3 for 30 kr på Meny, og jeg måtte virkelig jobbe med meg selv for og ikke spise opp alle på en gang…

P5280075

P5280077

P5280076

Men det må jo være lov å unne seg noe man er veldig glad i innimellom, men må innrømme at det har blitt litt vell mye i eksamensperioden! Hehe, jeg får komme meg på trening i morgen og gjøre litt opp for den maten som er gått med i helgen. Neida, joda. Men jeg håper dere får en din dag i dag, kos dere og nyt lørdagen!

Har du hekta på noe mat om dagen? Hva er det beste du kan få?

Del

2 Kommentarer

 1. 30. mai 2015 / 22:25

  Håper du har hatt en fin lørdag kjære <3
  Det beste jeg kan få er mørk sjokolade og cola zero.. haha <3

  • helene
   Forfatter
   31. mai 2015 / 13:53

   Har det, og håper du har hatt det fint og søte deg <3 Cola zero kan jeg gå med, men mørk sjokolade er ikke min ting altså! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *