Curly hair

P5300007

Jakke – Vero Moda    Bukse – Junkyard (sponset)    Sko – New Balance   Klokke – Klokker.no (sponset)
Øredobber – Bjørklund (sponset)    Topp – Primark

P5300010

P5300012

Ble visst stille på meg i går ettermiddag, men tiden fløy. Også koste jeg meg så i selskap med Mathias! Det er noe med å bare slappe av hjemme, spise sushi og se på film sammen altså. En deilig lørdagskveld! Akkurat nå er jeg er liten tur hjemme for å skifte til treningstøy. Det blir både sykling og styrketrening i dag, så gleder meg egentlig litt til å komme i gang. Og etter trening går nok turen tilbake til Mathias igjen. Jeg tror jeg skal få han til å ta noen nye bilder av meg i dag og, må vise dere en av de nyeste kjolene mine, den er sååå fin!

Hva er dine planer denne søndagen? 

Del

4 Kommentarer

 1. 31. mai 2015 / 15:19

  Så utrolig fint, elsker jakken! 😀

  • helene
   Forfatter
   31. mai 2015 / 16:22

   Tusen takk, har egt ikke brukt den så mye, men må prøve å få brukt den mer! 🙂

  • helene
   Forfatter
   31. mai 2015 / 16:22

   Tusen takk, enkelt og greit syntes jeg 🙂 digger mine NB, brukt de super mye det året jeg har hatt dem! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *