Let the summer begin!

Ah, jeg lengter så etter varmen. Sola er her i dag, men varmen kan jeg ikke si like mye om. Nå er det jo meldt bedre vær nærmere helgen igjen, og det er jo da jeg skal på poolparty så håper virkelig at det stemmer. Bikiniene har liggi i skapet siden Gran Canaria, og venter på å bli tatt frem igjen. Jeg har jo også skaffet meg denne kule shortsen dere ser på bildet under her, men den er jo alt for stor.. Aner ikke hvordan jeg tenkte at den liksom skulle passe til meg. Den blir byttet inn til en mindre størrelse i morgen for å si det sånn. P5310003

Jeg digger mønsteret på shortsen og det var det som gjorde at jeg måtte ha den med hjem. Tenk så deilig den blir å bare slenge på seg når man skal på stranda eller noe, også kan man se kul og fresh ut samtidig. I like it! Nei, nå syntes jeg sommeren kan starte altså. Sjeldent jeg har tvilt på at det skal være deilig og varmt på bursdagen min, men i år er det et lite unntak. Alt håp er ikke ute enda!

Flere enn meg som er klar for sol og varme? 

 

Del

4 Kommentarer

 1. 1. juni 2015 / 10:40

  Det er heldigvis meldt varmere vær til helga. Det trengs virkelig 🙂

  • helene
   Forfatter
   1. juni 2015 / 11:07

   Det gjør det absolutt! 😀 Gleder meg til å kunne sole meg igjen, men du reiser jo om to uker uansett, så du er sikra! ^^

 2. 1. juni 2015 / 10:41

  Sommer <3 Den shortsen var utrolig kul 😀

  • helene
   Forfatter
   1. juni 2015 / 11:08

   Tusen takk!! 😀 Gleder meg til å få bytta til en som faktisk passer ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *