The looks of May

God morgen! Hvordan har de første timene av Juni behandlet dere så langt? Selv har jeg startet måneden med migrene, så kan ikke akkurat skryte av det. Men nå har det heldigvis begynnt å gi seg, så da satser jeg på at de neste timene blir mye bedre. Juni er jo favoritten av alle månedene i året. Jeg vet ikke helt hvorfor, men for meg er det alltid den måneden som bringer med seg så mye glede! Nå derimot tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på Mai, det har vært store sprik mellom hvert outfit. Mye på grunn av at russebuksa ble brukt store deler av måneden, men nå er jo den tiden over og jeg har store planer om å bli flinkere til å dele outfits med dere! Høres ikke det greit ut?

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage P5140042

P5230032

nr. 5

Nå sitter jeg egentlig kun og venter på at posten skal komme, og ikke minst at det skal komme noe til en konkurranse som kommer ut i løpet av de neste dagene. Jeg gleder meg så til å vise dere, og nok en gang gi noe tilbake til dere lesere. Jeg håper dere liker denne konkurransen like mye som jeg gjør! Men dere får enda vente og se hva den går utpå.

Ha en strålende mandag og ha en fin start på Juni alle sammen! 

Del

2 Kommentarer

 1. 1. juni 2015 / 11:02

  Fine antrekk 🙂 Ha en super mandag!

  • helene
   Forfatter
   1. juni 2015 / 11:08

   Tusen takk skal du ha! 🙂 Ha en fin mandag du og 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *