My monthly favorites..

God onsdag alle fine og trofaste lesere! I går var ingen god dag for min del, derfor mitt fravær fra bloggen. Dere vet de dagene hvor alt føles galt og tårene renner av ingen ting. Sånn hadde jeg det. Jeg følte meg håpløs og redd. Bare mamma så på meg rant tårene. Bare jeg så meg selv i speilet rant tårene. Jeg kunne bare sitte helt stille og tårene rant ukontrollert. Jeg ante ikke hva som var galt, men jeg klarte ikke å stoppe og gråte. Det ga seg etter jeg hadde kjørt meg en tur, hjalp tydeligvis å kjøre rundt i regnværet og bare høre på musikk.

Etter det tilbragte jeg en times tid på trening før jeg dro hjem og slappet av litt foran tv’n. Men kl 18 var det tid for å fylle på vippene mine igjen, og da fikk jeg en blanding av vanlig vippeexstensions og 3D-vipper. Jeg kan fortelle mer og vise dere seinere. Men etter litt pamperingtime, dro jeg på sponset shopping. Haha, er ikke mye som er bedre enn det altså! Så kan si at halve dagen min i går var elendig og halve dagen var veldig bra. Men pause herfra den ene dagen, det trengte jeg!

P6030010Men nå derimot tenkte jeg å dele med dere, forrige måneds favoritter:

Beauty: Denne måneden har jeg to favoritter innen skjønnhet. Nemlig Dior parfymen min og en leppestift fra Loréal. Parfymen kjøpte jeg på taxfreen på Gran Canaria, og jeg klarte ikke å la den bli igjen. Jeg hadde lett etter den sååå lenge, og nå var den på tilbud, på taxfreen!! Jeg har dermed brukt den mest denne måneden. Hva det angår leppestiften så er egentlig den ikke så ny. Jeg fikk den av mamma for en stund siden, men har først brukt den en del nå. Den gir en super fin og fresh farge, og jeg føler meg fin i den! Leppestifter trenger ikke være så dyre for at de skal være fine og gode.

P6030006

Accessories: Denne måneden har helt klart sølvklokka med svart reim vært en favoritt. Jeg har brukt den nærmest hver dag utenom når jeg har hatt på meg gullsmykker. Da blir selvfølgelig gullklokka fra MBMJ brukt istedet. Men jeg syntes sølvklokka er så stilren og enkel, og ikke minst så tar den ikke så stor plass på håndleddet! Jeg tror ikke den blir så mye mindre brukt i Juni for å si det sånn.

Klesplagg: Da må jeg trekke frem denne (bikini)toppen jeg kjøpte på H&M. Jeg har brukt den mye under gjennomsiktige topper eller når jeg rett og slett ikke orker å ha på meg en ordentlig BH. Da jeg kjøpte den hadde jeg egentlig ingen intensjoner til å bruke den som bikini, men jeg syntes jo den er fin til det og. (Det er jo egentlig en bikinitopp). Men uansett hva jeg bruker den til tror jeg den blir videre brukt mye i sommer også!

P6030002

Høydepunkt: Hmm, dette var vanskelig. Jeg har egentlig hatt en del nedturer i mai og jeg kjenner at jeg ikke ser tilbake på den måneden som et spesielt godt minne. Men hvis jeg virkelig skal trekke ut noe vil jeg si at piknik med Mathias på verdens ende var super koselig. Det er vell egentlig det som har utmerket seg mest denne måneden.

Cravings: Croissant, har helt klart vært den største cravingen!! Jeg har heldigvis klart å styre meg litt, men kan ikke si at det ble veldig få av dem i eksamensperioden. Jeg er nå hvertfall godt tilbake på trening, så det jeg eventuelt har lagt på meg av den fråtsingen, er nå på vei vekk. Hehe, neida, jeg spiste ikke så mye, men var nok ikke langt unna!

Nå må jeg rydde ferdig og stelle meg før jeg skal en tur til byen. Må handle bursdagsgave til Kristina som ble 20 år forrige uke, også må jeg bytte shortsen fra Cubus. Er så flink til å glemme den hjemme når jeg skal til byen.. Men hvertfall så skal jeg da kanskje få hjelp av pappa til noen fine antrekksbilder på brygga som kommer seinere i dag, så stay tuned!

Ha en strålende fin dag alle sammen! 

 

Del

2 Kommentarer

 1. 3. juni 2015 / 23:29

  Åååh den bikinien!! Så misunnelig på at du fikk tak i den i hvit 🙁

  • helene
   Forfatter
   4. juni 2015 / 09:16

   Hihihi, har den i sort også! ? Du får ta deg en tur til tbg og handle her. Kan jo se om de har størrelsen din for deg! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *