Stripes in the sun!

Det ble desverre ikke noen bilder på brygga i dag. Det blåste alt for mye for at det i det hele tatt skulle bli mulig å få noen gode bilder! Så da ble det heller noen bilder hos Mathias litt seinere på dagen. Men hvertfall så digger jeg denne kjolen. Den fikk jeg sponset av Kappahl i går og den er blitt en god favoritt fra sommeren allerede! Den er litt tjukkere i stoffet noe som gjør den perfekt til de dagene hvor det ikke er så alt for varmt, men likevell er det en fin sommerkjole.

P6030017

P6030021

Kjole – Kappahl (sponset)   Smykke – Primark    Armebånd – Cocoo.se (sponset)    Veske – Michael Kors
Klokke – MBMJ    Sko – H&M

P6030015

P6030018

P6030016

Dette innlegget kom ut en del seinere enn planlagt på grunn av nedetid her hos femelle. Jeg håper virkelig de jobber med det så mye som de sier, for det er ikke bare frustrerende for dere når dere ikke kommer inn, men jeg får ikke skrevet innlegg til dere heller. Så håper noe endrer seg snart!

Men nå må jeg legge meg, i morgen er det tidlig på’n. For jeg har et par innlegg å skrive til dere før jeg fyker avgårde til Oslo, også må jeg se om jeg rekker en treningsøkt før avreise.

Hva syntes dere om den nye kjolen min? 

 

Del

8 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   4. juni 2015 / 09:17

   Tusen takk skal du ha fine deg! ?

 1. 4. juni 2015 / 08:55

  Nydelig – digger min også. Så comfy og fin!!

  • helene
   Forfatter
   4. juni 2015 / 09:17

   Den er det! ? Nå kan vi matche ?

  • helene
   Forfatter
   4. juni 2015 / 13:34

   Tusen takk skal du ha! 😀

  • helene
   Forfatter
   4. juni 2015 / 13:35

   Tusen takk du er så søt! <3 blir koselig å møtes igjen! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *