GIVEAWAY!

// I samarbeid med Kappahl

Yes, dere leste riktig! Da var det tid for en ny giveaway, denne gangen i samarbeid med Kappahl. Jeg skal gi ut hele 3 gavekort. Én er på 1000,- og to av dem er på 500,-. Så denne gangen er det da ikke bare én person som vinner, men 3 stykker av dere.

Grunnen til at jeg samarbeider med Kappahl nå er at jeg vil vise dere hvor mye den butikken har forandret seg i det siste. De har fått så mye fint til «den yngre garde». Jeg har jo alltid vært med mamma dit, men aldri sett etter noe til meg selv, for de har aldri pleid å ha noe. Men nå er det ikke sånn lenger. Jeg var der på sponset shopping her om dagen og klarte å dra med meg hjem ting til 1800,-. Og da var det fortsatt en del andre ting jeg kunne  tenke meg der. Så jeg må si at denne butikken er ikke bare for «40+» lenger altså!

P6030013

P6030018

 

P6030015

Dere skal få se det jeg fikk med meg hjem litt etterhvert. Men kjolen fra gårsdagens outfit var fra kappahl og jeg digger den. Den er behagelig å ha på og man kjenner det er super kvalitet på plagget. Bedre enn H&M tørr jeg å påstå!

Men det som er med denne giveawayen er at den skal foregå på Instagram. Så det du da må gjøre er:
♥ Følge @96helek og @Kappahl på Instagram
♥ Tagge 3 venner i kommentarfeltet til bildet om konkurransen

Så nå håper jeg mange av dere melder dere på, for det er så mange fine skatter man kan finne. Jeg fant f.eks en super fin badedrakt (!) og en strandhatt, som jeg gleder meg til å bruke på ferie. Men meld dere på og shopp i vei, for det er helt klart verdt det!

Konkurransen avsluttes den 20. Juni, og lykke til alle sammen, dere fortjener dette! 

Del

2 Kommentarer

 1. 4. juni 2015 / 23:18

  dette må jeg bli med på! 🙂 krysser fingrene for at jeg også får oppleve det nye Kappahl!

  • helene
   Forfatter
   5. juni 2015 / 11:58

   Bare å melde seg på! 😀 Jeg garanterer at du vil bli positivt overrasket! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *