All natural!

//  Behandlingen er sponset

God morgen og snart god helg til alle sammen! I dag skal jeg nyte den solfylte dagen i byen med mamma, da blir det shopping og kaffedrikking i solveggen. Blir nok veldig koselig, og stemningsfullt. Men før den tid har jeg litt bloggarbeid å gjøre ferdig. Når man har avtaler å holde så må noen ganger andre planer bli satt litt på vent.

På tirsdag var jeg og fikk fylt på med vipper,og denne gangen fylte jeg på en blanding av vanlige vipper og 3D-vipper. Grunnen til det er at vippene mine var så slitt etter jeg fikk sponset vipper hos Eiktoppen hud- og helse, at jeg måtte ha noe litt lettere. Dermed ble det litt 3D-vipper, og fy søren. De er sååå myke og lette at jeg ikke en gang merker at jeg har på annet enn mine egne. Jeg tror og håper jeg skal fortsette med 3D-vipper en stund til, for syntes resultatet da ble mye finere og mer naturlig!

P6050012

P6050024

P6050021

Hehe, i dag er bildene tatt 5 minutter etter jeg stod opp, så her er det «all natural»! Haha, ikke at jeg bruker så mye sminke ellers, men noen ganger er det greit å la huden få hvile og.

Jeg fikk behandlingen sponset av Beauty Medical Care, men jeg gikk til dem før de begynnte å sponse meg og. De er så hyggelige der og tar virkelig godt vare på deg. Ikke minst er lokalet lyst fint og oversiktlig. Jeg liker meg veldig godt hos dem og setter gjerne min tillit til dem når det gjelder hva som er best for mine vipper, eller evt andre ting jeg kan prøve der!

Kunne du tenkt deg en time hos dem kan du bestille online HER, ringe dem 33 33 03 01 / 41 40 61 70 eller sende dem en mail post@beauty-medcare.no

 

Del

6 Kommentarer

 1. 5. juni 2015 / 13:30

  Kjempefine vipper:) Og så pen du er. Alltid så herlig å la huden få hvile litt fra sminken, den føles alltid så frisk og fin ut etterpå!

  • helene
   Forfatter
   5. juni 2015 / 16:19

   Tusen takk, du er søt! <3 Ja, det er virkelig deilig og ta noen dager uten sminke innimellom! 😀

 2. 5. juni 2015 / 13:47

  Fiine du. Du trenger jo ikke sminke!
  I dag gjelder det bare å nyte dagen i solen. Kos deg masse <3

  • helene
   Forfatter
   5. juni 2015 / 16:19

   Aw, tusen takk! <3

   Ja, det skal jeg helt klart og håper du gjør det samme 😀

  • helene
   Forfatter
   7. juni 2015 / 09:29

   Takk, er sååå fornøyd! Mye bedre enn da vi var på GC ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *