Breakfast in bed!

God morgen alle sammen! I dag var jeg så heldig å få både gaver og «frokost» på senga. Det er et eller annet med tradisjoner på bursdager altså, det er så koselig. Men det var jo ekstra koselig i år ettersom det er min aller siste bursdag hjemme. Buhu! Neida. Men gaveåpningen var jo ikke den mest spennende i år ettersom jeg var med og kjøpte gavene i går, men da fikk jeg hvertfall noe jeg virkelig ønsket meg! Jeg fikk Kähler vasen i sølv av lillesøster og en ring av mamma og pappa. Jeg fikk bare en liten gave av dem siden jeg egentlig fikk kamera som bursdagsgave for en måned siden!

P6070012

Jeg har egentlig ikke så store planer i dag annet enn å se om jeg gidder å trene før bestemor og bestefar kommer på kaffe, og i kveld skal jeg ut og spise med Mathias og familien min. Jeg tar resten av dagen litt på sparket, og har ikke de største forventningene. Men jeg tror det kommer til å bli en koselig dag uansett!

Ha en fin dag i dag alle sammen! 

 

Del

6 Kommentarer

 1. 7. juni 2015 / 12:39

  Kos deg masse. Familiemiddag hørtes koselig ut 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. juni 2015 / 10:24

   Tusen takk! Koste meg masse 😀

 2. 7. juni 2015 / 15:09

  Håper du koser deg mye i dag, det fortjener du <3

  • helene
   Forfatter
   8. juni 2015 / 10:24

   Takk snuppa! Jeg hadde en superfin dag! <3

 3. 8. juni 2015 / 10:59

  Det så utrolig deilig ut! Ha en fin dag, kjæe deg 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. juni 2015 / 11:05

   Takk og ligemåde! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *