Life is short…

//Innlegget inneholder sponsede produkter

For en dag jeg hadde i går! Jeg kan med hånden på hjertet si at det er lenge siden jeg har hatt en så fin og så koselig bursdag. 18 årsdagen min i fjor var super den og, men det var noe spesielt med gårsdagen! Jeg startet jo dagen med frokost og gaver på senga, så der satt jeg i en god stund. Koste meg med croissant (fortsatt en guilty pleasure!), hørte på musikk og blogget, og så på serier i senga, ganske lenge.

Etterhvert kom jeg meg jo opp, fikk ryddet, dusjet og stelt meg litt. Jeg fikk nemlig ikke lenge etterpå et etterlengtet besøk av Elise. Vi skravlet om alt og ingenting, og tro meg vi hadde MYE å snakke om siden det var så lenge siden sist. Det ble jo kaffe og kaker også når besteforeldrene mine og Mathias kom, før jeg dro ut og spiste med Mathias og familien min på kvelden. Det var en rolig, fin og avslappende dag, og jeg hadde det så bra!!

P6080002

P6080006

På lørdag fikk jeg også en liten pakke i posten fra Funliving.no. Jeg hadde fått tilsendt notatboken og travel pouchen, og gjett om jeg ble glad! Jeg har ønsket meg den notatboken så alt for lenge og endelig er den min. Den er ,som dere ser, en marmor bok. Den har en glatt finish og alt ved den ser fint og eksklusivt! Travel pouchen fikk jeg også ved siden av, og det kunne egentlig ikke passet bedre. Nemlig allerede ved forrige reise irriterte jeg meg over at jeg ikke hadde noe sted å samle alt av pass, reisepapirer og lignende. Men nå er den saken ordnet, takket være Funliving.no!

P6080005

P6080011

Denne koppen fikk jeg av Mathias i går, blant litt andre ting, og jeg digger den. Han var jo så søt og sa at han kjøpte den på grunn av at den skulle symbolisere oss på koppen! Aw, er ikke det det søteste? Hahaha, kliss klass! <3

P6080009

P6080004

Funliving.no har utrolig mye annet fint også! Jeg er litt redd for at den nettsiden kommer til å bli flittig brukt da jeg flytter ut til høsten. Jeg har allerede plukket ut noen favoritter, f.eks denne, denne og denne. Det skal bli mitt i løpet av sommeren/høsten. Det blir dyrt, men gøy å flytte for seg selv kjenner jeg!

Nei, nå får jeg se og få i meg noe mat. Jeg har det med å konsentrere meg mer om å blogge før jeg fokuserer på mat om morgenen. Men nå har jeg jo ikke vært så sulten, jah, før nå egentlig!

Så vi blogges mer seinere, ha en fin dag alle sammen! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *