My guilty pleasure!

I går da vi var ute og spiste var jo selvfølgelig kameraet med! Vi var på en av mine favoritter på brygga, nemlig Esmeralda. Vi er som regel der når jeg har bursdag og på kverneriet og spiser økologiske burgere når Mathias har bursdag. Hehe, vi har hver vår favoritt! Men hvertfall i går så koste jeg meg med noe lett og enkelt, nemlig Bruchetta mix. Det var utrolig godt og helt klart noe jeg kommer til å velge igjen, bare se så godt det ser ut da!

P6070008P6070004Dagen i dag har virkelig gått fort den og. Jeg hadde egentlig planer om en antrekksshoot, men så får lillesøster migrene, pappa er borte og Mathias hadde ikke muligheten, så da ble det desverre ikke noe av i dag. Resten av kvelden derimot går nok til søknadsskriving og min guilty pleasure, nemlig keeping up with the Kardashians! Ohyes, jeg er blitt bitt av basillen der og..!

Så ha en fin kveld alle sammen! Har dere vært ute og nyti det fine været i dag? 

 

Del

2 Kommentarer

 1. 9. juni 2015 / 09:06

  Det så innmari godt ut – jeg har aldri vært der. Kanskje noe å teste ut 🙂
  Haha, jeg har ikke sett noe særlig på Kardashians, men helt sikker på at jeg også hadde blitt helt hekta… Gjelder å holde seg unna så lenge som mulig.

  • helene
   Forfatter
   9. juni 2015 / 09:40

   Det var det virkelig også! 😀 Nei, er nok lurt å ikke prøve å se på det. Jeg prøvde én gang og var bitt av basillen fra første episode! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *