Lets talk; Summer!

Nå som det ser ut som sommeren begynner å melde sin ankomst vil jeg bare komme med en liten anbefaling til dere. Noen av dere har kanskje ikke prøvd betakaroten før, mens noen av dere har sikkert prøvd det meste som er på markedet. Og tro meg det er ikke lite! Jeg har prøvd litt forskjellige, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har opplevd en så bra kvalitet på betakarotenet som jeg har fra Good for me sine.

Da jeg gikk på denne på Gran Canaria, så jeg at brunfargen kom mye fortere enn den pleier. Jeg hadde gått på noen betakaroten først, siden vi ikke fikk de fra Good For Me før vi reiste, men jeg tror det bare hjalp med å virkelig la ting komme i gang. For da var det lettere for Good for me sitt produkt til å sette igang.

P6040003

P6040001

P6040004Jeg opplevde det at brunfargen også varte veldig mye lenger etter jeg kom hjem fra ferie. Brunfargen ble på en måte ikke borte i løpet av flyreisen, som jeg gjerne syntes den ellers blir. Så vi kan trygt si at jeg ikke har annet enn positivt å si om denne betakarotenen. Du kan finne den til 99 kr, HER!

Den kommer helt klart til å bli min gode venn gjennom sommeren og når jeg skal ut og reise i Juli. Gleder meg til å få litt farge på kroppen igjen, og denne skal hjelpe meg me det!

// Produktet er sponset

Har du prøvd betakaroten fra Good For Me før? 

Del

2 Kommentarer

 1. 9. juni 2015 / 14:42

  Brukte det i GC og har helt glemt av å bruke det etterpå. Jaja, jeg har i allefall nok til neste sydentur 😀

  • helene
   Forfatter
   9. juni 2015 / 19:00

   Ja, da får du teste det skikkelig ut da! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *