Spennende måneder i vente!

I løpet av de neste månedene er det skummelt mye som skal forandre seg. Jeg må få meg en ny jobb. Jeg må skaffe meg en leilighet. Jeg skal flytte hjemmefra, og jeg flytter ikke bare noen minutter unna, men nesten hele 10 timer unna med bil. Jeg skal flytte fra mitt kjære og kjente Tønsberg, til nydelige Trondheim. Jeg skal starte så og si på nytt. Jeg skal klare meg selv og virkelig begi meg ut i det voksne livet. Det er både spennende og skummelt på en gang, men jeg kunne ikke vært mer klar for dette nå! Jeg håper jeg fort får jobb så jeg virkelig kan sette i gang med leilighetsjakten, for det er noe jeg virkelig klør i fingrene etter å gjøre. Jeg mener, for første gang ha noe som er mitt eget, ja hvertfall nesten. Ha et midlertidig hjem frem til jeg får spart opp en egenkapital og kjøpt min helt egne leilighet, hvor jeg da kan gjøre hva jeg vil!

#2#1

Sparingen er allerede godt i gang og jeg er så motivert til alt som kommer mot meg. Jeg er motivert til en ny start, en ny jobb, et nytt hjem og det å klare meg mer på egenhånd. Kjenner jeg nesten ikke klarer å vente, men først er det en sommer her hjemme full av jobbvakter, og en liten ukes ferie sammen med familien min.

Om det forresten er noen av dere som vet om noen som leier ut en lys og fin leilighet, let me know! Jeg setter pris på alt dere eventuelt kan hjelpe meg med. For er det noe det ikke er så mye av er det lyse og fine leiligheter, og de går som regel veldig fort!

Har du noe nytt og spennende i vente til høsten? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *