The best surprise!

I går da jeg var på vei ut døra for å dra på jobb gikk jeg rett på postmannen som stod med en mellomstor pakke i henda. Ettersom jeg hadde dårlig tid måtte jeg bare signere og legge pakken innenfor døren. Jeg hadde absolutt ingen anelse om hva det var ettersom jeg visste jeg ikke hadde bestillt noe på nettet i det siste. Så i hele 7 timer, fra jeg dro på jobb kl 11 til jeg kom hjem kl 18, gikk jeg i uvisshet om hva det var jeg hadde signert for av postmannen. Men da jeg kom hjem, fikk åpnet pakken og lest et kort, var det ikke annet enn et stort smil og gledestårer som kom frem.

P6090007

P6090002

Kristina hadde nemlig vært så herlig å sendt meg bursdagsgave! Jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg og kunne ikke vært mer fornøyd. Også fikk jeg jo det søteste kortet. Du er god altså, Kristina!! Det var gjorde jo dagen min enda bedre og jeg fikk en superfin start på en avslappende kveld. Jeg tror jeg må begynne å sende pakker til andre og, det er så mye mer glede i dem når det er så uventa!

P6090008

Nå skal jeg spise litt før jeg etterhvert drar en tur til byen for å handle. Jeg skal også en tur på trening etterpå, men jeg kjenner at jeg er litt tung i beina i dag. Så tenker det blir litt oppvarming på sykkel før hovedfokuset blir generell styrke. Greit å ha det på dager hvor beina føles som bly.

Hva gjør du for å glede andre innimellom? Ha en strålende dag alle! 

Del

6 Kommentarer

 1. 10. juni 2015 / 11:11

  Så utrulig koselig!!! <3

  Den er jo bare SÅ fin!!

  • helene
   Forfatter
   10. juni 2015 / 13:26

   Ja, det var den beste overraskelsen! 😀 Er den ikke det?! <3 Love it!

 2. 10. juni 2015 / 12:53

  Så utrolig gøy, den er nydelig! <3

  • helene
   Forfatter
   10. juni 2015 / 13:27

   Absolutt, og tusen takk! 😀 <3

  • helene
   Forfatter
   11. juni 2015 / 17:31

   Er virkelig heldig! <3 Den er super fin! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *