Forsmak av sommeren!

Ah, det er så deilig å si at endelig er sommeren her!! Dagen i dag har gått til det den egentlig skulle i går. For jeg måtte rett og slett lytte til den tunge kroppen min i går og ta det med ro. Så da ble både byturen og treninga flytta til i dag istedet. Jeg måtte nemlig til byen for å prøve et skjørt jeg har sikla på, og for å kjøpe vin og ost. Jeg og Elise har nemlig planer om å kose oss ute i kveldssola i morgen med vin, ost og kjeks. Kan ikke vente! Dette blir en super forsmak av sommeren, og jeg digger det!

Jeg har som dere ser også kost meg ute i sola i dag. Det har nemlig vært opp i mot 25 grader og da blir det for gærent å sitte inne altså! I morgen er det jo også meldt like bra vær, så da blir det nok en gang å kose seg ute. Jeg har planer om å dra å kjøpe inn vannmelon og jordbær som jeg kan kose meg med i varmen. NAM!

P6110026

P6110043

Jeg må jo nyte sommeren og varmen nå som jeg har den. For i sommer jobber jeg 100%, og det vil si at enkelte dager, når jeg har seinvakt så blir det dårlig med soling på meg! Så jeg har innspurten nå og i helgene i sommer.

Nei, nå er det snart middag før jeg må jobbe med litt flere innlegg til dere. Jeg vet jeg ikke har vært så flink de siste dagene, og det har bare vært 1 innlegg om dagen. Men motivasjonen minsker når det er så mye nedetid på femelle, også har jeg rett og slett ikke hatt noe fotohjelp de siste dagene. Og da er det vanskelig å inspirere dere med outfits! Men sånn er det innimellom.

Har sommeren kommet til dere enda? 

Del

7 Kommentarer

 1. 11. juni 2015 / 17:48

  Såå herlig, nyyyt sommeren og sola!!! 🙂

  Her har det bare vært regn, regn og atter regn siden eg kom heim fra ferien vår!! BLÆ.
  Vil ha sommer her og snart!!

  • helene
   Forfatter
   11. juni 2015 / 19:09

   Det skal jeg!! 😀

   Huff, vi har hatt noen skikkelig fine dager innimellom. Ellers har det vært regn, men nå virker det som sommeren virkelig er her! 😀 <3

 2. 11. juni 2015 / 18:38

  Heldiggrisen! Her har det regnet i en hel uke i strekk….jeg måtte ha på meg dunjakker på skolen idag 🙁 Nyt det menst du kan!

  • helene
   Forfatter
   11. juni 2015 / 19:09

   Såpass ja! Nei her har jeg gått å svetta i shorts og singlett! Men ja, jeg må virkelig nyte det mens jeg kan <3

 3. 11. juni 2015 / 21:59

  Herlige bilder! Her har det også vært skikkelig sommer i dag, så deilig! Nyt sommerdagene mens du kan <3

 4. 12. juni 2015 / 14:13

  Så herlig 😀 Jeg jobber også 100% i sommer så jeg må utnytte det finværet som er. Desverre har det ikke vært noe særlig her enda 🙁

 5. 14. juni 2015 / 15:49

  Så herlig at varmen har kommet, jeg savner Tønsberg så mye – der er det alltid masse sol:) Jeg kom nettopp hjem fra Santorini, så har hatt en uke med masse sol. Men det var ikke sånn kjempefint når jeg kom tilbake til Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *