Unexpected!

Dagen i dag, hehe, ble ikke som ventet! Den startet med store smerter i magen, før jeg etterhvert kom meg en tur avgårde til Mathias. Vi satt og koste oss ute i solen med smoothie og snakket om eksamenen hans. Vi gikk et øyeblikk inn for han måtte ha noe å spise før trening, og da av en eller annen grunn klarte jeg å få et panikk angst anfall. AV INGEN GRUNN! Jeg aner ikke hva det er, men det skjedde hvertfall. Så i timene etter det har jeg nå sovet, kroppen blir så utslitt. Men nå er det snart ikke tid for å være sliten! Jeg skal avgårde til Elise for litt vin, kjeks og ost, så resten av kvelden satser jeg på at blir mye bedre!

Håper dere har hatt en bedre dag og får en fin kveld! 

Del

2 Kommentarer

  1. 12. juni 2015 / 17:28

    Håper du føler deg bedre etterhvert. Kos deg masse i dag og nyt helgen <3

  2. 14. juni 2015 / 14:55

    Uff, så ekkelt 🙁
    Håper du fikk ein koselig kveld likevel, sender deg ein god søndagsklem 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *