Girlstalk!

Fy søren for en dag jeg hadde i går! Etter å ha publisert innlegget, så var det avgårde til byen for en deilig lunsj med Mathias, Kasper og farmoren og farfaren deres. Det var super koselig og vi spiste deilige burgere på Kverneriet. De kan burgere altså! Og det sier en som egentlig ikke er så glad i burgere.. Etter vi var ferdig der dro jeg og Mathias på volleyballbanen for å møte et vennepar av oss. Timene gikk der og vi spillte og koste oss i sola med slush etterpå. Snakker vi sommer eller?!

P6220002

Og på kvelden, var det å sette snuten mot Elise. Der koste vi oss med te, ost og kjeks. Jeg nevnte jo det forrige helg at jeg skulle dit for at vi skulle kose oss med dette, men jeg var rett og slett så dårlig at jeg måtte avlyse. Så endelig fikk vi det til i går! Det er jo så koselig å sitte å prate om alt og ingenting og virkelig glemme alt utenfor. Etterhvert begynnte det å regne ute og, så da tente vi litt lys og koste oss inne i varmen med te. Det passet så perfekt med regn akkurat da! Og vi bestemte oss fort for at det ikke skulle bli lenge til neste gang.

P6220005

I dag er planene nok en gang å dra på volleyballbanen med Mathias, Per og Emilie. Før vi tar båten ut i kveld og koser oss med grilling, kortspill og musikk. Er jo trossalt Sankthansaften i dag, må jo finne på litt ekstra kos da! Og kameraet blir med, så oppdatering fra det får dere i morgen.

Ha en strålende dag alle sammen! Har du noen spesielle planer for kvelden? 

 

Del

4 Kommentarer

 1. 23. juni 2015 / 10:55

  Høres ut som en fin dag 🙂 Ha en fortsatt fin uke, søte!

  • helene
   Forfatter
   25. juni 2015 / 16:29

   Det var det! 😀 Takk og lige måde, fine! <3

  • helene
   Forfatter
   25. juni 2015 / 16:28

   Det var det virkelig og! 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *